hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Chili a szembe”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Gyömbéres chiliszósz csirkéhez, halhoz, bármihez
Kaldeneker György kedvenc gyömbéres chiliszószát készíti el, melybe bele lehet tunkolni a grill csirkét, a rántott halat, a grillezett sajtokat, de saláta dresszinghez is lehet használni. Tartósítószer nélkül eltartható a szokásos fejre fordítós módszerrel. Kápiából, kaliforniai paprikából de akár pirosra beérett lecsó paprikából is elkészíthető.
2015. szeptember 24.
Videó
gasztronómia
Fügeforradalom
Mit kezdjünk a fügével, ha édesen szeretjük, ha csípősen, ha főzve vagy ha nyersen? Kaldeneker György mustárt készít belőle, de közben összehozza fagyival, vörösborral, sonkával és naranccsal is.
2015. szeptember 10.
Videó
noltv
Szilvalekvár - ötletek két percben
Kaldeneker György természetesen nem hagyományosan készíti a szilvalekvárt. Most egy karácsonyi verziót főz, mert az nem csak finom, de ajándékként is jól jöhet majd. Akinek ez sem elég, annak további tippeket ad, hogyan és mivel variálhatja a megszokott ízeket.
2015. augusztus 27.
Videó
chili a szembe
Jamaikai őszibaracklekvár
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója jamaikai őszibaracklekvárt főz.
2015. augusztus 20.
Videó
gasztronómia
A sárgabarack a menő a cukrászoknál is
Sárgabarack-pálinkás és sós karamelles vagy krémes, habos, sárgabarackos és buborékos, cukros vagy cukormentes - az idén ez a két torta lett az ország tortája. Az édességek augusztus 20-a után több cukrászatban is megkóstolhatóak lesznek.
2015. augusztus 06.
Videó
gasztronómia
Mediterrán fűszeres rizses csirke
Balázsy Panna, egykori műsorvezető, a Globalista Konyha egyik alapítója arab ihletésű rizses húst készít rengeteg fűszerrel és fügével. A speciális elkészítési mód mellett a gyerekei étkezési szokásait is megtudhatjuk.
2015. július 19.
Videó
chili a szembe
Mogyorós-csokis habcsók
Kívül roppanós, belül lágy habcsók halmokat készítünk Márk Szonjával, az Édesem cukrászda tulajdonosával. A habcsókokat durvára vágott mogyoróval és olvasztott csokoládéval bolondítjuk.
NOL TV
2015. július 11.
Videó
chili a szembe
Három fagyi, három perc
Márk Szonjával, az Édesem háziasszonyával készítettünk háromféle jég popot. A fagylaltformában kihűtött nyári édességek percek alatt elkészültek és semmiféle adalékanyagot nem tartalmaztak.
NolTV
2015. július 03.
Videó
gasztronómia
Tökspagetti uborkás húsgolyóval
Egy ripsz-ropsz nyári ételt készítettünk ezen a héten Szatmári Ferivel, aki újragondolta a tökfőzelék fogalmát. A paradicsomos tökspagettit pedig kovászos uborkás húsgolyóval tálalta.
NolTV
2015. június 25.
Videó
gasztronómia
Barbárok gyökeréből főztünk
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója rebarbarából és piros bogyós gyümölcsből készít szörpöt.
Szemere Katalin
2015. június 18.
Videó
gasztronómia
Édes pesztó citromfűből
Citromfűből és marcipánból készít édes pesztót eperhez, fagyihoz, desszertekhez Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója. Mi sem gondoltuk, hogy ennyire jó!
2015. június 11.
Videó
gasztronómia
Édes pesztó citromfűből
Citromfűből és marcipánból készít édes pesztót eperhez, fagyihoz, desszertekhez Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója. Mi sem gondoltuk, hogy ennyire jó!
2015. június 11.
Kultúra
gasztronómia
Bodza bolondítja az eperlekvárt
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója megmutatja, hogyan hülyíti meg az eperlekvárt.
NolTV
2015. június 04.
Kultúra
gasztronómia
Bodzás eperlekvár
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója megmutatja, hogyan hülyíti meg az eperlekvárt.
NolTV
2015. június 04.
Videó
gasztronómia
Savanyúság spárgából: Dekoratív és meg is lehet enni
A konyhát is feldobja a dekoratív spárga és répa savanyúság, melyet Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója sajtokhoz, sonkához, rakott krumplihoz, paprikás krumplihoz, ragukhoz és salátákhoz is ajánl.
NOL
2015. május 28.
Mozaik
gasztronómia
Csemege spárga és répa
A konyhát is feldobja a dekoratív spárga és répa savanyúság, melyet Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója sajtokhoz, sonkához, rakott krumplihoz, paprikás krumplihoz, ragukhoz és salátákhoz is ajánl.
NOL
2015. május 28.
Videó
gasztronómia
Így sütött parasztkenyeret Dragomán György
Dragomán György isteni, ropogós kenyeret süt adalékanyagok nélkül, négy alapanyagból: vízből, lisztből, élesztőből vagy kovászból és sóból.
NOL
2015. május 21.
Mozaik
gasztronómia
Dragomán-féle parasztkenyér
Dragomán György isteni, ropogós kenyeret süt adalékanyagok nélkül, négy alapanyagból: vízből, lisztből, élesztőből vagy kovászból és sóból.
NOL
2015. május 21.
Videó
noltv
Kipróbáltuk a legizgalmasabb utcai kajákat
Struccból készült hamburgert, kolbászbélbe töltött nokedlit és csirkepaprikást, mártott szendvicseket, tölgyfafüstön, 100 fokon 8-15 órán át sütött húsokat, az Ikon Étterem receptje szerint készült debrecenit és hamburgert is árultak a Food Truck Show rendezvényén, a Dürer Piknik Parkban.
NolTV
2015. május 14.
Videó
gasztronómia
Így készül a legklasszikusabb reggeli kedvenc
Misi, a pék megmutatja, hogyan süti klasszikus reggeli kedvencünket, a kiflit. Nem kell hozzá más, mint élesztő, liszt, vaj, tej, cukor és só. Alaprecept, melyből készíthetünk zsömlét vagy töltött kiflit is.
NolTV
2015. május 07.
Videó
1
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól