Putyin és/vagy Medvegyev?

Hogyan lehetséges, hogy egy ilyen erős elnöki hatalommal bíró országban megkérdőjeleződik az államfő vezető szerepe?

Szembementek az úthengerrel

Nanovfszky György, 1992–1998 közötti moszkvai nagykövet budai otthonában valóságos magánmúzeumot rendezett be, a katalogizált házi könyvtárból rövid idő alatt előkerülnek az ünnepi alkalmakat dokumentáló fényképalbumok.

Szeptemberi horoszkóp

Amikor a Nap a Mérlegbe lép, a vadonatúj hatos hidat, amire ön régóta gyűjt, a fogorvos – „na de hát ez gyönyörű!” felkiáltással – egyből véglegesre akarja beragasztani. A fogorvosa szerint a pácienseknek a hidakat egyszerűen meg kellene szokniuk, ők azonban hetekig járnak vissza a rendelőbe, foglalják azok elől a helyet, akiknek újabb hidakat lehetne az első minutában beragasztani, nyafognak hogy itt meg ott tessék még csiszolni, és hetek múlva is húzódoznak a fogművet véglegesen beragasztatni.

Szóhuszárok

Nehéz legyőzni az IMF-et, ugyanis egy csapatban fociztunk vele. A valutaalap nem bank, nincs hitelezési kényszere, sőt: akkor a legsikeresebb, ha egy meghitelezett minél hamarabb olyan helyzetbe kerül, hogy nincs szüksége további segítségre.

Zsúfolt VIP-páholy - A Videoton-álomprojekt

A csapat mögött a Mol és a Magyar Fejlesztési Bank, a háttérben pedig a sportrajongó miniszterelnök, Orbán Viktor sziluettje rajzolódik ki.