Szirtáki helyett Naptánc

Újabb feltámadásra készül az elrontott beruházások szimbólumává vált balatonfüredi görög falu: napokon belül immár Sundance Park néven nyitja meg kapuit.

Rozmaringos vendéglők

Átadta - a vendégeket a legízlésesebb környezettel, kulturált, esztétikus miliővel váró - a magyarországi vendéglők vezetőinek az idei Rozmaring-díjakat Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt.

Korhatár nélkül utaznak

Tavaly októberben, az Idősek Világnapján a Torkos Csütörtök mintájára megrendezték az első Szenior Szerdát.

Hazajáró Hétvége: minden, ami falusi

A tiszta, jó levegő, a táj szépsége, a vidéki porták hangulata, a természet közelsége, a háziállatok látványa, a tájegység egyik-másik híres eledele, díszes népviselete, a csend, a nyugalom, a békesség és még számos egyéb körülmény teszi a nagyvárosiak számára különösen vonzóvá a falusi környezetet.

Féláron ehetnek-ihatnak az ötven év felettiek

Október 7-én Szenior Szerda: több mint 60 helyszín várja 50 százalékos kedvezménnyel az 50 év felettieket.

 

Újra tésztaszerda!

Idén május 13-án ismét mindenkit a tészták világába invitálnak. Az idén országszerte több mint 300 étterem csatlakozott a Gyermelyi Tészta Szerdához. Az idei különleges menüket Vomberg Frigyes mesterszakács állította össze.

Bár a tésztának a magyar konyhában mély gyökerei vannak, egyre népszerűbbek a mediterrán konyhából származó spagettik, tésztasaláták. A neves napon fél áron kóstolhatjuk meg a részt vevő több mint 300 étteremben a sokszínű és változatos tésztamenü ételeit. Ne felejtsünk el asztalt foglalni, mert idén még a tavalyinál is nagyobb érdeklődésre számítanak! Az akció pontos részletei és a részt vevő éttermek listája megtalálható a www.tesztaszerda.hu weboldalon. (Munkatársunktól)

Top cikkek