Keszthely: mélygarázs helyett felszíni parkolók

A tervezett mélygarázs helyett felszíni parkolókat létesítenek Keszthely Fő terén, így mintegy negyven százalékkal csökken a belvárosi rehabilitációs program önkormányzati önrésze.

Az Active Vision a leggyorsabban növekvő magyar cég

Az Active Vision Kft.

Fejlesztéseire koncentrál az EnterNet

Az EnterNet a felhasználói igények maradéktalan kiszolgálása érdekében a vállalati üzletágra helyezi a hangsúlyt, és ennek megfelelően alakítja új üzleti stratégiáját, ennek előfutára a hódmezővásárhelyi optikai hálózat kiépítése – tájékoztatott a cég.

Magyar fejlesztés csinál a telefonból bankkártyát

A Cellum által kifejlesztett technológiának köszönhetően MasterCard bankkártyaként is használható lesz egy mobiltelefon Magyarországon.

Két napja nincs fűtés negyven keszthelyi lakásban

Körülbelül negyven keszthelyi lakásban hidegek a radiátorok péntek óta.

 

GPS-alapú fejlesztés a Balatonnál

A Keszthelyi-hegység Alapítvány a térség vonzerejének növelésére és a helyi természeti és környezeti értékeket bemutatására GPS-alapú ökoturisztikai fejlesztést valósított meg.

Az érdeklődők így tehát GPS segítségével is választhatnak maguknak túraútvonalat a program honlapjáról (gpsturistautak.hu), azokról számos információt szerezhetnek, megismerhetik a helyi növényvilágot és a terület helytörténeti jelentőségét.

Az ily módon immár könnyebben bejárható túraútvonalakon elhelyezett rejtvények és feladványok pedig még izgalmasabbá teszik a természetjárást.

Top cikkek