Erlauer Erlauban

Úgy alakult, hogy pár napot a gyermekkorom színhelyén töltöttem. Dolgom volt - de ennek végeztével sétáltam egyet a városban.

Forrnak a noszvaji üstök

A szilva szerelmeseinek kedveskedik a Heves megyei Noszvaj község gazdaháza, ahol 6-8 csapat részvételével kerül bemutatásra a lekvár főzésének folyamata.

Rejtett kincsek tárulnak fel hétvégén

A Kulturális Örökség Napjai országszerte meglepetéseket tartogatnak, de lesz gasztronómiai parádé és színházi fesztivál is.

Szádvár, avagy egy tiltott zóna visszafoglalása

Az egykori Torna vármegye - ma Észak-Borsod - területén fekvő aprófalvas térség a trianoni határ meghúzásáig ezer szállal kötődött a Felvidék városaihoz, de leginkább Kassához. Szögligethez 1943-ban csatolták a XVIII. században lengyel telepesekkel újjáépített Derenket.

Kitárta kapuit az egri Török fürdő

Immár nemcsak a beutalóval rendelkező betegek, hanem pihenni, gyógyulni vágyó vendégek is használhatják az egri Török fürdőt, amely egymilliárd forintos beruházásból nemrégiben kívül-belül megújult.

 

Féláron strandolhatunk keddenként

Egerben, Miskolctapolcán és Mezőkövesden is féláron strandolhatunk szeptemberben minden kedden.

Újra vizesKEDDj akciót hirdetett a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága.

Az akció keretében az Egri Strand és Termálfürdő, a Miskolctapolcai Barlangfürdő és a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő szeptemberben minden kedden 50%-os kedvezménnyel várja a látogatókat.

Szintén 50%-os kedvezménnyel lehet vacsorázni az akciónkban részt vevő éttermekben, a környékbeli szálláshelyek pedig kedvezményes csomagajánlattal várják a vendégeket.

Top cikkek