Építkezni ház, fönn a fán!

A Magyarországon élő Pierre Jourdain szerint az emberek előbb-utóbb elszürkítik a saját életüket. Van pénzük, van munkájuk, ám valami mégis hiányzik. Nem élnek. Ki kellett valamit találnia, hogy vele ez ne történjen meg. Videó

Fogytán Amerika türelme

Washingtonban egyre elkedvetlenítőbb tendenciákat látnak az európai szövetségesek védelmi együttműködési készségével kapcsolatban.

Érvénytelen az időközi választás Püspökladányban

Érvénytelen a püspökladányi időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulója, mert a választásra jogosultaknak csupán 23,14 százaléka járult az urnákhoz.

A Velencei Bizottság elmeszelte a magyar alkotmányt

A demokrácia lényegét látja veszélyben a Velencei Bizottság a magyar alktománnyal kapcsolatosan hétfőn megfogalmazott véleményében – derült ki a testület strasbourgi sajtótájékoztatóján.

Leszólta Orbánt a szlovén kormányfő

„Ahogy vége az magyar EU-elnökségnek, politikailag azonnal és teljes mértékben elszigeteljük Magyarországot.”

 

Az Év Hotelje lett a Fried Kastély

Az év legjobb szálláshelyévé választották az eSzállás belföldi turisztikai portál internetes szavazásán a négycsillagos simontornyai Fried Kastélyszállót.

A döntőbe jutott 12 szálloda közül a Fried Kastély Szálloda és étterem 1400 szavazattal érdemelte ki a címet. Mögötte a sümegi Hotel Kapitány lett a második 926 szavazattal, a zalakarosi Hotel Karos SPA pedig a harmadik 841 szavazattal.

A panzió kategóriában az első helyet az igali Termál Panzió szerezte meg, második lett a szilvásváradi Villa Park Panzió, a harmadik pedig az egri Éden Panzió. A Vendégház-Apartman kategóriában a zalakarosi Panoráma Apartman győzött, az egri Gold Vendégház és a zebegényi Dunakanyar Apartman előtt.

Mint Phan Bich Thien asszony, a Fried Kastély Szálloda tulajdonosa a Népszabadságnak elmondta: a díjnak azért örülnek különösen, mert éppen most vannak túl a bővítési-fejlesztési munkálatokon. A májusban átadott Wellness és Fitness Központtal és 21 szobával bővült kastélyszálloda immár 44 szobával várja vendégeit. A mostani egyébként immár a második elismerés a kastély számára, hiszen tavaly ők nyerték az Év Legszebb Szállodája címet.

Top cikkek