Egy hajóban a Szajnán

A Tachowba való Katka és Iván igencsak megörült, amikor a Szajna-parton sétálva szinte véletlenül rápillantottak az Alma hídi hajóállomásnál elhelyezett elektromos hirdetőtáblára.

Hanzáktól a HafenCityig

Vízpart vagy kultúra? - egy nyári hosszú hétvégét tervezve ki ne morfondírozott volna ezen a dilemmán? A megoldás az 1200 éves Hamburg lehet.

Zürichi városnézés piknikkosárral

Pezsgővel, sajttal és egyéb helyi finomságokkal teli piknikkosarat ajándékoz a zürichi idegenforgalmi hivatal azoknak a turistáknak, aki május 1.

A leprások szigete

Spinalonga-t mindenki a leprások szigeteként ismeri, 1913-ban ugyanis ide telepítették azokat a betegeket, akik Krétán elkapták a kórt. UTAZÁS TOP 50

Hamburg a víz felől

A halpiacon rockizni is lehet.

 

Turistakártya Gdanskban

Lengyelországban a hármas városban is van már Gdansk- Sopot-Gdynia Plus Kártya. A kártya tulajdonosai ingyen vehetik igénybe a hármas város közlekedési eszközeit (autóbusz, villamos, trolibusz, gyorsvasút), látogathatják a múzeumokat. A kártya a váltás idejétől érvényes 24, vagy 72 óráig.

A tulajdonosnak a 2009. év végéig a szállodák, éttermek, kölcsönzők, aquapark stb. (összesen 130 partner) kedvezményt biztosítanak. A kártyát az idegenforgalmi irodák árusítják. Minden felhasználó katalógust kap a kártyával az elfogadóhelyekről. A 24 órás 35 zloty, kedvezményes 20 zl. A 72 órás 65 zl, kedvezményes 40 zl. (Munkatársunktól)

Top cikkek