Talpra, baba!

Ezek a lánybabák, azok a fiúk, van belőlük szamuráj és nindzsa is. Íme, egy „üzenőbaba”: ha lecsavarod a ruhácskáját, írhatsz a belsejébe. Itt látható a mesebeli Bambusz hercegnő, ő pedig Daruma, az indiai szerzetes, aki hét esztendőn át meditált egy barlangban – mutatja be Tóth-Vásárhelyi Réka a polcokon sorakozó saját készítésű fababáit.

Csábítás botrány nélkül

Napok óta hiába keresik a híres olasz divatcég egyik tulajdonosát, Vittorio Missonit és feleségét, valamint két olasz barátjukat, akik azon a kisrepülőn utaztak, amely a venezuelai légtérben tűnt el múlt pénteken.

Nem követ, diktál

Tíz év nem hosszú idő az emberiség története szempontjából, mondjuk úgy, lepkeszárnyú pillanat csupán. A rock and roll históriával más a helyzet, itt már súlyos tud lenni az évtizedes csönd.

A macesz, a huszár meg a nagyi

Budapest egymástól távol eső részén szinte egyszerre megnyíló két gasztroműhelybe látogattunk el: a Dunyha vendéglőbe Adyligeten és a Macesz Huszárba a VII.

Balett a „griffmadárral”

Balett-táncos, állatorvos, majd mérnök akart lenni, ám valamikori álmaiból mára semmi sem lett – hacsak nem az állatok szeretete és az, hogy nagy gépen dolgozhat.