Mikulás-várás budapesti fürdőkben

Aki gyakori vendég a téli Széchenyiben, az december első hétvégéjén a megszokott fürdőköntöst és papucsot akár tánchoz szabott bikinire is cserélheti. Melegebbre fűtik majd a kinti medencéket és ezúttal elmarad a koraesti szendergés, mert zenés éjszakai bárrá alakul a klasszikus hangulatú fürdő. Szokatlan, kulturális menüvel várják december 5-én a látogatókat a Gellértben és a Rudasban is. A Fürdők Éjszakáján a három budapesti fürdő este 10-től hajnali 4-ig látogatható.

A Széchenyi általában este 10-ig tart nyitva. A Rudasban egy ideje már bevezették a női napot, és hétvégenként van mód koedukált éjszakai fürdőzésre is, ez most mégis különleges nap lesz. Ezen az éjszakán a Gellért fürdő nagymedencéjénél a klasszikus filmeket felvonultató vízimozi vízifotelekből élvezhető, dj-k és zenekarok közreműködésével. A fürdő női és férfiszakasza kivételesen mindenki számára egyaránt látogatható lesz, ráadásul a keleties enteriőrt ezúttal indiai zenével töltik meg. A Széchenyi fürdő külső medencéinél swing és jazz-zene szól majd, Bolba Éva és a Stúdió 11 zenekar játszik. Innen indul a különjárat is. Egy jegy áráért, ami 3500 forint, péntek éjszaka akár három különböző történelmi fürdő medencéjében is megmártózhatunk. Nemcsak buszjárat áll rendelkezésre, de lesz fodrászat is azoknak, akik megújult külsővel szeretnék látogatni az új helyszíneket.

A Rudas fürdőben, ahol a már rendszeressé vált Cinetrip partikat esténként akár 1200-1300-an látogatják borsos árú belépőért, most is dj-k lépnek fel, de lesz retro film- és diavetítés, külön tánctér is. A törökfürdőben arab zene szól majd, és az Amira és a fürdő hurijai hastánccsoport lép fel, később pedig Bajna Zsóka jávai udvari táncokat ad elő. A pihenőhelyiségekben pedig multimédiás programokkal kapcsolódhatunk ki.

A karácsony közeledtével ajándékutalványokat bocsátanak ki, melyek 2009 márciusáig lesznek érvényesek, és hogy a fiatalok érdeklődését is felkeltsék a szolgáltatások iránt, egészen karácsonyig fél áron vehető igénybe a masszázs az összes budapesti gyógyfürdőben. Így a Gellértben egy 20 perces masszázs például 1500 forintos áron kipróbálható.

További információ a www.vizekeve.hu oldalon található.

Éjjeli fürdőzés a Rudasban
Éjjeli fürdőzés a Rudasban
Top cikkek