Telelés nyereménnyel - itthon

Budapesti helikopteres városnézéseket, belföldi luxus- és nem luxusutazásokat nyerhetnek azok, akik a soron lévő, kevéssé barátságos hónapokban legalább három éjszakát eltöltenek a megadott szállodák, panziók, vendégházak, magánszállások valamelyikén. Kuponjaikat, melyek igazolják jogosultságukat a nyereményjátékra, két alkalommal, december 17-én és március 18-án teszik be a szerencsekerékbe, ahonnan közjegyző jelenlétében kihúzzák a nyertes szelvényeket.

Egy háromnapos telelést igazoló kupon persze csak egyszer kerülhet be a kerékbe, de akik november 15. és március 1. között kétszer töltöttek legalább három napot kereskedelmi szálláshelyen, és így két kupont szereztek, azok nyerési esélyei megkétszereződnek.

A nyereményjátékban részt vevő szálláshelyek skálája az egyszerű motelektől a luxushotelekig terjed. Akinek van kedve tallózni az ajánlatok között, az Itthon.hu oldalról kiindulva gyorsan megtalálja a szálláshelyek listáját, majd továbblépve tájékozódhat valamennyi fekvéséről, környezetéről, árairól, szolgáltatásairól. Ha a keresőbe a wellness szót írja be, 51 szálláshely jelenik meg a monitoron. Közülük a legtöbb Budapesten és Hévízen van. A gyógy szó beírására 32 találatot érünk el, az ajánlatok itt Bátonyterenyétől Kehidakustyánig, az ötcsillagostól az egycsillagosig terjednek.

A nyereményjáték szervezője, a Magyar Turizmus Zrt. úgy szabta meg a játék szabályait, hogy abban csak 18 éven felüli, itthon élő, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, mely utóbbi annyit tesz, hogy két legyet ütni egy csapásra - az utazást cég nevére elszámolni és a játékban részt venni - nem lehet. (G. Zs.)

Top cikkek