Októberben irány a Dél-Dunántúl

A dél-dunántúli régióban 40 település szállodái, kastélyai, panziói, ökovendégházai, éttermei kínálnak egész októberben kedvezményes ajánlatokat a Vizek éve akció keretében. A 3=4 kibővítéseként az év végéig meghirdetik a Fürödjön ingyen Dél-Dunántúl topfürdőiben elnevezésű akciót. Tehát nemcsak hogy három éjszaka áráért négyet kap a vendég, de aki a szállodákban legalább három éjszakát eltölt, naponta ingyen látogathatja az adott település, illetve a szálloda termál- vagy gyógyfürdőjét.

A részletek, valamint a csatlakozott szolgáltatók listája a www.vizekeve.hu és a www.deldunantul.hu oldalakon érhető el. Itt informálnak a térség gyógyító vizeiről és turisztikai látványosságairól is.

Meghirdetik a Kultúrtél - Pécs elnevezésű akciót 2008. november és 2009. február között. Ekkor Pécs és térségének legjelentősebb látnivalóit, illetve programjait ingyen vagy jelentős kedvezménnyel látogathatják. Az akciót a szálláshelyek egységes, ugyancsak kedvezményes, kétéjszakás csomagokkal, az éttermek pedig egységes árú, rendkívül kedvezményes menüajánlattal egészítik ki. Részletes információk a www.kulturtel.pecs. hu honlapon. (T. R. T.)

Pécs központjában mindig történik valami
Pécs központjában mindig történik valami
Top cikkek