Őszi wellness szőlőmagolajban

Újdonságok sokaságával csábítják őszi wellnesshétvégére a vendégeket a zalai fürdővárosok: van, ahol csokoládéban, szőlőmagolajban, fügemézben is meg lehet mártózni. Igyekeznie kell a foglalással annak, aki a zalai fürdővárosok egyikében - Hévízen, Zalakaroson vagy éppen Kehidakustányban - töltene egy wellneshétvégét még az ősszel.

A megkérdezett fürdők és szállodák szerint ugyanis telt ház várható az októberi, novemberi hétvégéken az előfoglalások alapján.

Zalakaroson, az ország legnagyobb, csaknem ötezer négyzetméter vízfelületű gyógyfürdőjében például új, különleges kúrákat kínálnak. A Gránit gyógyfürdőben - a tucatnyi medence mellett - kipróbálhatják a vendégek az új bőrregeneráló, fügemézes masszázst vagy éppen a stresszoldó hatású csokoládékúrát. A szállodák a wellness- és a sportszolgáltatások összekapcsolásával újítottak: Zalakaroson kerékpártúrákat szerveznek azoknak, akik nemcsak gyógyvízre, hanem mozgásra is vágynak, Hévízen pedig mind több helyen próbálhatják ki a vendégek két fürdőzés között a nordic walkingot. Akciókkal is megpróbálnak kedvet csinálni az őszi wellnesshétvégéhez a szállodák. Két személy négycsillagos hotelben reggelivel, wellnessrészleg-használattal 55-65 ezer forintért tölthet a fürdővárosban egy hétvégét, hétköznap pedig hároméjszakás csomag kapható ennyiért. Hasonlóak az árak Hévízen is. A Hévízgyógyfürdő és Szt. András Reumakórház szállodájában, a négycsillagos Hetes Házban például - az őszi akció jegyében - most 66 ezer forintért tölthet egy hétvégét itt egy pár. Apartmant vagy szobát bérelve a hétvégi szállásra már 14-24 ezer forint is elegendő. Ebben az esetben viszont külön fizetni kell a wellnessért, azaz a fürdőbelépőért. A zalakarosi Gránit gyógyfürdőben felnőtteknek 1300, Hévízen pedig 2900 forint a napi belépőjegy.

A kehidakustányi gyógy- és élményfürdő is hirdetett őszi akciókat. Aki két éjszakát töltene párjával az élményfürdőhöz tartozó, négycsillagos Hertelendy Házban, 69 ezer forintos kiadással számolhat, a háromnapos víkendért pedig 89 ezer forintot kell fizetni. Az árak tartalmazzák a - majd háromezer négyzetméter vízfelületű, tizenhárom medencés, csúszdákkal, szaunákkal "felszerelt" - fürdő belépőjegyét és egy masszázst - vagy kirándulást a faluban lévő Deák-kúriába.

A kehidakustányi komplexum több újdonsággal, például bőrfiatalító szőlőmagolajos és alakformáló fahéjas masszázzsal várja a vendégeket.

Top cikkek