Akarja Madonnát látni?

A plakátokat most kezdik kiragasztani, de már 20 ezer jegyet eladtak Madonna montenegrói koncertjére. Ezzel Budva meg sem közelíti a vancouveri rekordot, ahol 29 perc alatt 50 ezer belépő kelt el. A Jaz strandon este hétkor kezdődik majd a mulatság, a popdíva pedig éjfél körül lép színpadra, és az ígéretek szerint 2,5 órás show-t ad.

Madonna hivatalos weboldala is hitelesíti immár, hogy szeptember 25-én, Bécs után és Athén előtt, Budvában áll meg a „Stick & Sweet” turné. Mivel a görög fővárosban már minden jegy elkelt, jobb híján a montenegrói koncertet hirdetik: „Akarja két nappal korábban látni a popsztárt?” - szlogennel.

Jobb lesz azonban sietni azoknak, akik 840 kilométernyit is elzarándokolnának például Budapestről Madonnát meghallgatni, mivel a 66 ezer budvai jegyből immár 20 ezer elkelt. 

A hivatalos közlések szerint 35 euróba kerül az állójegy, 70 euróért a színpad közelében lehet majd csápolni, ötezren pedig a VIP területre is beléphetnek, ha leszurkolnak 200 eurót.

A viszonteladók persze ráteszi a saját hasznukat is a belépőkre, interneten keresztül (a horvát Ticketpro közvetítésével) 40 és 90 euróért lehet jelenleg jegyet rendelni.

Szeptember legelején kezdik előkészíteni a terepet a budvai Jaz strandon, ahol tavaly a Rollings Stones is fellépett. A 100 méter hosszú színpadot 6 nappal a koncert előtt állítják fel, a technikát pedig egy bécsi csapat biztosítja, így látványban szinte azonos lesz az osztrák és montenegrói koncert. A pletykák szerint Madonna - és az előtte szereplő svéd énekeső, Robyn - „csomagban” vállalta el a fellépést ezen a két helyen, állítólag 15 millió dollárért. De hogy Budvára ebből pontosan mennyi is esik, még mindig szigorú üzleti titokkén kezeli a Music Star Production cég, amely Zágráb és Belgrád „orra elől” viszi el Budvába Madonnát.

Budva
Budva
Top cikkek