Pannon borok kalauza

Virtuális borozó nyílt Pécsett március 31-én, a dél-dunántúli borrégió (földrajzi) központjában.

A Pécsi Borozó címet viselő gasztronómiai és bormagazin célja, hogy bemutassa a régió pincészeteit, éttermeit és rejtett kulináris értékeit, bevezetve az olvasót a borkultúrába. "Újító, de ugyanakkor a hagyományos értékekre is támaszkodik a magazin" - foglalta össze Győrffy Zoltán főszerkesztő a Pécsi Borozó legfontosabb tulajdonságait. "Elsősorban Villány, Pécs, Szekszárd borvidékeinek életével foglalkozunk, de a cél nem egy újabb szaklap kiadása volt. Élvezhetők akarunk lenni turistának és borásznak egyaránt."

A Pécsi Borozó ingyenes, negyedévente megjelenő magazin, fellelhető az éttermekben, vinotékákban, pincészetekben, a főbb turisztikai és csomópontokon. Naprakész, internetes változatban is az olvasók rendelkezésére áll a www.pecsiborozo.hu címen, ahol a cikkek mellett boradatbázis, programajánló várja az érdeklődőket. (M. Z.)

Top cikkek