Ötmillió dollárért lépne fel Madonna Montenegróban

Madonna lehet a nyár szenzációja Montenegróban. Budvában megakoncertet terveznek a popcsillagnak. Szponzorokat keresünk, és próbálunk alkudozni - jelentette be a szerb és montenegrói sajtónak Raka Marić belgrádi menedzser, aki a tavalyi Rolling Stones koncertet is szervezte.

A budvai városvezetés már arról ábrándozott, hogy Madonna náluk ünnepli augusztusban az ötvenedik születésnapját, amikor is az énekesnő munkatársai elfaxolták a szerződéstervezetet. Ekkor derült ki, hogy a megálmodott megakoncert ötmillió dollárjába kerülne a montenegrói városnak. Madonna a dupláját kéri ugyanis a Rolling Stones tavalyi gázsijának.

A budvaiak az első sokk után úgy döntöttek, hogy nem visszakoznak, inkább alkudozni próbálnak. Presztízskérdésnek tekintik ugyanis a popcsillag már tavaly beharangozott fellépését.

- Szponzorokat keresünk, és folyamatosan tárgyalunk Madonna munkatársaival - jelentette a napokban a sajtónak Raka Marić, a belgrádi Music Star Production koncertszervező munkatársa, akinek mindent elhisznek az újságírók azóta, hogy tavaly tényleg elhozta a Rolling Stones együttest a térségbe.

A budvai plázson telefon és internetkábeleket húztak ki, valamint csatornáztak a legendás rockbanda kedvéért, és két generátor kamion biztosította a megfelelő áramerősséget. Mick Jaggerékre több mint 50 ezren voltak kíváncsiak. A jegyek 50 - 500 euróba kerültek.

Az, hogy Madonna énekel-e Budvában, még kérdéses. Viszont ha igent mond, fix, hogy érte többet kell majd fizetni.

(Hírösszefoglaló)

Budva - Luxusszállodák és az óváros részlete
Budva - Luxusszállodák és az óváros részlete
Top cikkek