Elkészülni, vigyázz, kész: Adria!

Kinek a földjén állnak a horvát szállodák, milyen fröccsöt isznak a dalmátok, mire jó a kamillalikőr, miért adják az idén extra árengedménnyel bérbe a vitorlásokat az Adrián, hogyan pecázhat a horvát tengeren – ha kíváncsi erre, és még további hírekre, eseményekre, érdekes történetekre Horvátországról közvetlenül Horvátországból, akkor mostantól kattintson ide!

A legújabb microsite-unk Jelentő rovata naponta beszámol a horvát politikai élet legfontosabb történéseiről, a gazdasági élet eseményeiről, és kulturális programokat is ajánl.

Az Iránytű bemutatja az Adria legizgalmasabb tájait, és praktikus nyaralási tanácsokkal szolgál, a Szomszédolás pedig egy kicsit a kulisszák mögé, a szomszéd ország lakóinak életébe is bepillantást enged. 

Az én Adriámban blog formájában mesél a nol/adria szerzője, szerkesztője új, spliti életéről.

Akit pedig rabul ejtett egy varázslatos sziget, rábukkant a legszebb strandra, netán valami különlegeset vacsorázott, Polipdíjjal tüntetheti ki azt.Az Adria szolgáltatásai folyamatosan bővülnek majd, júniustól például egy webkamarán keresztül lehet hajókat számlálni a tengeren, és készül az adria hajózásra kölcsönözhető magyar kormányosok „tára” is. 

Utazzon el velünk naponta az Adriára!
Utazzon el velünk naponta az Adriára!
Top cikkek