Kétszer drágább az Adria, mint Antalya

Legolcsóbban Törökországba, Antalyába lehet elutazni jelenleg, azaz még főszezon előtt, ahová Németországban és Nagy-Britanniában 200 euróért hirdetnek egyhetes, félpanziós, szállodai nyaralást, repülővel.
Ennyi pénzért - azaz úgy 50 ezer forint körül - legfeljebb csak elrepülni lehet az Adriára, mivel ott előszezonban is minimum 25-30 euró körül vannak a félpanziós napi szálloda árak



Ennyi pénzért - azaz úgy 50 ezer forint körül - legfeljebb csak elrepülni lehet az Adriára, mivel ott előszezonban is minimum 25-30 euró körül vannak a félpanziós napi szálloda árak. Így az előszezoni nyaralás Horvátországban legalább kétszer annyiba kerül, mint Törökországban.

A horvát utazásszervezők amúgy is bajban vannak kissé az idei szezonnal, mert a törökök mellett a spanyolok is jelentős árengedményekkel próbálják magukhoz hódítania a nyaralókat. Pánikra egyelőre semmi ok - kommentálták a horvát lapok azokat a híreket, hogy a klasszikus nyaraló turizmus minimum 6 százalékkal visszaesőben van.
Horvátországban áprilisban 14 százalékkal több turista fordult meg, mint tavaly ugyanebben az időszakban, főleg németek, olaszok és osztrákok, a többi pedig majd júniusban kiderül - érvelnek a horvát turisztikai szakemberek. (Hírösszefoglaló)

      

A horvátok nem engednek az áraikból
A horvátok nem engednek az áraikból
Top cikkek