A hegycsúcstól a völgyig

Amikor az első hópelyhek varázslatos fehér ruhába öltöztetik a Murtal üdülő-régiót, téli élmények egész sora várja a kikapcsolódni vágyókat 850 és 2222 méter között.

A nyolc murtali síhegy nemcsak hóbiztos és tökéletesen karbantartott sípályákat, hanem számtalan válogatott lesiklási lehetőséget is kínál a profiknak. Ugyanakkor ideális feltételek várják itt a kezdőket is: számos síiskola, valamint gyermekfelügyeletet is kínáló síóvoda gondoskodik az önfeledt téli élményekről.

A tél újdonsága: Stájerország első tízszemélyes kabinos felvonója az idei szezonban kezdi meg működését a Kreischbergen.

 

Kalandok és pihenés

A téli üdülés elképzelhetetlen vidám szórakozás és a feledhetetlen kalandok nélkül: száguldjon egyet a Turracher Höhén található Nocky Flitzer alpesi hullámvasúton, próbálja ki a tubingot a Kreischbergen, álljon meg egy pillanatra éjszakai síelés közben, és csodálja meg a csillagokat, vagy rendeljen egy pohár pezsgőt, esetleg egy gombóc fagyit a sípályakomornyiktól!

Aki romantikus pillanatokra vágyik, részt vehet egy fáklyás téli sétán, egy sítúrán vagy egy kiadós hótalpas felfedezőtúrán. Az ellazulásról, kényelemről és a felmelegedésről az Fohnsdorfban található Aqualux termálfürdő vagy a Dürnsteinban működő Wildbad gyógyfürdő gondoskodik. A kellő adrenalinlöketet pedig a Red Bull Ringen történő téli vezetéstechnikai teszt adja meg.

Kulináris élmények

A Murtalban töltött téli üdüléshez azonban nem csak kalandok és élmények tartoznak. A vendégek kulináris téren sem szenvednek hiányt semmiben: a választék a regionális specialitásokat kínáló otthonos fogadóktól a divatos síkunyhókon át egészen a díjnyertes éttermekig terjed.

További információ: www.murtal.at

 

Top cikkek
Top cikkek
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.