Üzlet és utazás találkozása

A hazai üzleti utazók vehetik birtokba a Hungexpo Budapesti Vásárközpontot október 12-13-án, hogy szétnézzenek a honi és kelet-közép-európai szolgáltatók ajánlatai, helyszínei, új programlehetőségei és kedvezményei között.

A IX. Business Travel Show-ra idén közel 100 hazai és külföldi (osztrák, szlovák, cseh, lengyel, horvát, szlovén, szerb és ukrán) szolgáltató és utazásszervező jelentkezett. Több tucat szálloda, légitársaság, utazási iroda, rendezvényhelyszín, konferencia- és rendezvényszervező mutatja be kínálatát, még időben, a karácsonyi céges események előkészítése előtt.

A szervezők mindkét napra tartalmas programmal készültek. Október 12-én online szakemberektől tudható meg többek közt, miként célozzunk hatékonyan a Google és a Facebook segítségével, miért érdemes jelen lenni az Expedián, milyen hibákat kerüljünk el a közösségi médiában, és hogyan kezeljék a szállodák a véleményoldalakat. Október 13-án pedig számos szolgáltató mutatja be új szolgáltatásait és termékeit.

A látogatókat számos meglepetés is várja, például regisztrációjukkal sorsoláson vehetnek részt, amelyen a kiállítók által felajánlott díjakat nyerhetnek. A kísérőrendezvények között találni üzletember-találkozót is, külföldi kamarák részvételével.

Infó

A IX. Business Travel Show-ra a belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Ez elvégezhető a www.businesstravelshow.hu oldalon vagy a helyszínen, személyesen.

Megközelítés: a szervezők transzferbuszokat indítanak Budapest központjából, a Nyugati térről a Hungexpóhoz.

Top cikkek