Újabb akció a vendéglőkben

Nem titkoltan, ellenkezőleg: kimondottan a Torkos Csütörtök mintájára hirdették meg a legújabb vendéglátós akciót, amely a félárú evés-ivással szemben csak az utóbbit, méghozzá a sörfogyasztást támogatja.

A gyártói kezdeményezésre, egészen pontosan a Dreher Sörgyárak Zrt.-től indult akciózás lényege, hogy péntekenként egy pohár áráért egy korsó sört ihat a vendég, ha a cég termékét, az Arany Ászokot rendeli.

A május elején indult Arany Péntek, Az Elismerés Napja címen futó kezdeményezéshez már indulásakor több mint kétezer kocsma, bár és étterem csatlakozott, ami már csaknem a duplája a legnagyobb sikerű vendéglátós akcióban, a Torkos Csütörtökben részt vevő vendéglátóhelyek számának.

Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketingigazgatója lapunknak elmondta: a szeptember végéig futó Arany Péntekektől a fogyasztás kétszázalékos növekedését várják. Az előzetes tervek – az első hetek tapasztalatai alapján legalábbis – már láthatóan reálisnak tűnnek, mivel a kedvezményre, ami 40 százalékos engedményt jelent egy korsó sör árából, ráharaptak a vendégek.

Top cikkek