A kalocsai érsek miseborától az egyre divatosabb jégborig

A Hajós-Bajai borvidéken azért lehet testes, nagy vörösborokat készíteni, mert a hosszú tenyészidejű fajták évről évre nagy biztonsággal és magas mustfokkal érnek be.

Étel és bor harmóniája

– De jó lenne most egy dunai halászlét enni! – Japánban, Thaiföldön gyakran gondolta ezt vágyakozva Cey-Bert Róbert Gyula gasztropszichológus, kommunikációs szakértő, a Magyar és a Nemzetközi Borakadémia tagja, aki ezerféle hallevest kóstolt szerte a világon, de mind közül a legjobbnak a bajai halászlét tartja.

Hú, de jólesik!

A soltvadkerti Frittmann János, a borosszakmában a Duna Borrégió legismertebb szaktekintélye, 2007-ben az Év borásza megtisztelő cím nyertese nem magányos harcos.