Bőröndtől a válltáskáig

Kütyütasak, görgős hátizsák, kézitáska - nem mindegy, mibe pakoljuk holminkat, már csak a túlsúlyra kell vigyázni!

- VÁROSNÉZÉSHEZ Rózsaszín, kék, tarka, hímzett – a PistolPete vidám táskáira több budapesti üzletben is rá lehet bukkanni, és a tervező egyéni kéréseket is teljesít. (PistolPete Bags)

- GÖRGŐKKEL EGYSZERŰBB Akár sporttáskát, zacskókat vagy nagyméretű túrazsákot is rá lehet ültetni erre a görgőkkel felszerelt, összehajtható kiskocsira, amely mindössze egy kilogrammot nyom. Jól jöhet a forgalmas reptereken. (Gadgets4travel)

- MINDENT A TÁSKÁKÉRT! Hasznos apróság ez az éttermekben, kávézókban használható, hordozható akasztó, ha nem szeretnénk, hogy ked vagy elkallódjon a fogason. (Design Go)

- NAPIMÁDÓ Környezettudatos utazók a napelemmel felszerelt válltáskában akár séta közben is feltölthetik a telefont vagy a fényképezőgép elemeit. A téli hónapokban is ajánlott tehát délre utazni… (Neubers)

- PROFI UTAZÓKNAK A névkártya helyett akár mikrocsipes cédulát is akaszthatunk bőröndünkre. A csip és a kód segítségével az elveszett poggyász gyorsabban visszatalál gazdájához. (ReboundTag)

- HÁZI KEDVENCEKNEK Nem kell otthon hagyni a kisebb testű háziállatokat sem – egy-egy rövidebb útra vagy bevásárlásra ilyen hordozó eszközökben is elkísérhetik a gazdit.

- HIBRID A sportos hátizsák és a klasszikus görgős bőrönd keresztezésének eredménye ez az utazótáska, amely kézipoggyásznak ideális lehet. (Jansport)

Top cikkek
Top cikkek
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.