Mezítláb a parkban

Homokban lépdelni, sárban, kavicsokon átgázolni, vagy éppen tőzegbe süppedni – mindezt saját egészségünk és persze jókedvünk érdekében egyre több „mezítlábas parkban” tehetjük meg. A Németországból kiindult mozgalom egyre népszerűbb Európában, Magyarországon például Tabajdon hódolhatunk a mezítlábas séta örömeinek.

Török kori fürdők Budán

A budai hévizek évezredek óta tisztítanak, gyógyítanak. A klasszikus időszakok: Aquincum és a török hódoltság ideje. Az utóbbinak nem csak az emlékei élnek.

Raktárturizmus, őszi wellness Baranyában

A kikapcsolódásra vágyókat kedvezményes szállásokkal, wellness-szolgáltatásokkal várják Sikondára, Magyarhertelendre és Pécsre. A kikapcsolódásra vágyókat kedvezményes szállásokkal, wellness-szolgáltatásokkal várják Sikondára, Magyarhertelendre és Pécsre.

Petőfi is lakott Fehérváron

Nem kell okvetlenül múzeumba, könyvtárba menni, hogy megismerjük egy település históriáját. Sétáljuk-barangoljuk végig például Székesfehérvár néhány régi utcáját s ha ezt nyitott szemmel tesszük, egy teljes évezred tárul elénk

Élmény és gyógyvíz Győrben

Győrbe, a folyók városába egyre többen érkeznek a termálvíz miatt. A Rába Quelle élmény- és gyógyfürdő parkolóit a magyar autók mellett főleg szlovák és cseh buszok foglalják el.