7:6 a félidőben, hosszú szünet

Elszürkülés vár Kijev parkjaira, ha az ukrán parlament négy hónapnyi küszködés után megszavazza a válságellenes koalíció kormányát.

Ukrajna: béke van, de meddig?

Megoldották a két hónapja tartó politikai krízist Ukrajnában, miután az államfő és a kormányfő között megállapodás született vasárnap hajnalra a rendkívüli parlamenti választásokról.

Timosenkót órákig faggatták Juscsenko mérgezése ügyében

Több mint öt órán át faggatták az ukrán miniszterelnököt csütörtökön az ügyészek Viktor Juscsenko elnök évekkel ezelőtti megmérgezése ügyében.

Genf-Budapest októbertől

Svájc harmadik városába, Rousseau szülőhelyére, a francia és a svájci Alpok találkozásánál fekvő Genfbe hamarosan még könnyebben eljuthatnak a Budapest Airport utasai a Swiss International új járatával.

Normál üzemmódban működik a földgázrendszer

Kedden kora délután óta ismét normál üzemmódban működik a magyar gázrendszer, az orosz gáz Ukrajnán keresztül a szerződésnek megfelelően 48 bar, plusz-mínusz 1 bar nyomáson érkezik - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt.

 

Légi járat Ungvár és Budapest között

Repülőjáratot indít Ungvár és Budapest között 2009. június 15-től a Kij Avia Zrt. kijevi légi közlekedési ügynökség és a Malév nemzeti légitársaság.

Kezdetben az Embraer típusú repülőgép heti két alkalommal - hétfőn és pénteken - indul Ungvárról. A kárpátaljai megyeszékhely és a magyar főváros közötti távolságot a 30 utas befogadására alkalmas gép 45 perc alatt teszi meg. A Kij Avia Zrt. egyesíti a belföldi és nemzetközi repülő- és vonatjegyeket forgalmazó, szállodai szobafoglalást intéző és az ukrán repülőtereken VIP-szolgáltatásokat biztosító legnagyobb ukrán vállalatokat. Az ügynökség emellett szervez teherszállítást, charter repülőjáratokat, jegyeket forgalmaz nemzetközi autóbuszjáratokra. (MTI)

Top cikkek