Elment a divat-fotós...

A borzalmas díszletek, sarkok, terek, amelyekben valahogy megnyílnak a modellek, és olyan képek készülnek róluk, amelyek másként nem születhettek volna meg. Sztárok sorát szorította ebbe a sarokba, akik idővel levetették álarcukat, és már önmagukat adták, nem egy felvett szerepet.

Megregulázzák a plasztikai sebészeket

A legváratlanabb helyről indult támadás a szépségipar koronázatlan királyai, a bőrszobrászok ellen: a brit plasztikai sebészek saját szolgáltatásaik reklámozásának tilalmát sürgetik.

Ebadta divat németjuhásztól a westie-ig

Aki divatos kutyát szeretne, okvetlenül golden retrievert vegyen, vagy valami kicsi fehér szőrös fajtát, amit esti sétához könnyen a hóna alá csaphat. A harcias ebek után most a bogárszemű, békés kutyák hódítanak.

Hegek, bütykök, piercingek - a szépség relatív

A tetoválás csupán egy lehetősége az önkifejezésnek, amit az emberi testen vagy testtel létre lehet hozni, mint például a hegtetoválás, nyúzás, fültágítás, nyelvkettévágás és piercingbehelyezés.

Venus bugyija

Nem újdonság ez a fehér sportban, úgy látszik, nem keltett elég figyelmet a hölgy tenisz-teljesítménye. De most napokig címlapon lesz. Ahogy elnézem ezt a saját maga által tervezett testszínű holmit, nincs különösebb észrevételem...