Tunézia, a nők Thaiföldje

Manapság egyre inkább elfogadottá válik, hogy a nők „ügyfélként” is részt vesznek a szexturizmusban. Az egzotikus országok fiataljai jól jövedelmező munkaként tekintenek a külföldiekkel kialakított szexuális viszonyra. Videó

Káosz az ágyban

Nemrég egy kongresszuson a potencianövelőt forgalmazó multicég értékesítésért felelős vezetője megkérdezte, vajon Magyarországon miért nem tudják teljesíteni az "eladási mutatókat", mire az egyik résztvevő öntudatosan közölte, azért, mert "tökös nemzet a magyar"! Valóban?.

A szex kultúrharca

A lazább európai erkölcsök egészségesebb nemi életet eredményeznek, mint a vaskalaposabb amerikaiak. A radikális londoni baloldali lap szerint csak kárt okoznak az amerikai protestáns fundamentalista nézetek. Metazin

A cyberszexfüggők életveszélyes világa

Egy 9000-es mintával készült felmérés szerint egyenes összefüggés van a cyberszexszel eltöltött gépidő és a felhasználóknál jelentkező pszichés gondok között. A heti 11 vagy ennél több órát ezzel töltőknek megszűnik a szabályos nemi életük. „Úgy tűnik, hogy a cyberszex sokak számára kielégítőbb, mint a valódi, mint ahogyan a Playboy és a Baywatch is sokakat kielégít” - jelentette ki Cooper.

A tinik nem beszélnek szexuális gondjaikról

Érdekes eredményeket tárt fel egy kanadai kutatás, amely a helyi tinédzserek szexuális szokásait vizsgálta. Szinte minden kamasz részesült szexuális felvilágosításban, ám esetleges problémáikkal nem fordulnak szakemberhez.