Segítő Bringakonyha

A Critical Mass biciklis mozgalom tagjaiból alakult Bike Kitchen szerelőklub tagjai nyolc, felajánlásokból épített kerékpárt adtak ajándékba a Down Alapítványnak. A szűkös anyagiakkal küzdő szervezet gondozottjai mostantól rendszeresen tudnak biciklizni a Népligetben. Videó

Mai csalás, ősi trükk

Gratulálunk, Ön nyert! Lottósorsoláson, lóversenyen vagy bármilyen játékon, amin részt sem vett. Nincs másra szükség, csak küldje el bankszámlaadatait, és postafordultával megkapja a pénzt.

SÁRKÁNYHAJÓ CLUBCSAPAT EURÓPA BAJNOKSÁG BUDAPESTEN

Tizenkét ország 67 legénysége, köztük kilenc magyar alakulat nevezett a budapesti Lágymányosi-öbölben folyó 13. sárkányhajó klublegénység Európa-bajnokságra. SWIFT hajókkal áll rajthoz a várhatóan 1500 fős, külföldi és magyar hajósokból álló mezőny. NolBlog

Az orosz kormány hadat üzen a hírtolvajoknak

A moszkvai kommunikációs és sajtóügyi minisztérium törvénytervezetet készített, amely a hírekre is kiterjesztené a szerzői jogvédelmet.

Egy hét, két kerék

Civil szervezetek "Alternatív Mobilitási Hetet" tartanak múlt szerda óta, ami konferenciáktól partikig bezárólag ad alternatívát a közlekedésben.