A narancsos kacsa hadművelet

- Nagyon figyeljetek, mert csak egyszer mondom el! Én, én és talán még én és persze a Fidesz meghirdetem a narancsos kacsa hadműveletet. Hasonlít a szocik sánta rókájához, csak mi az MSZP-be épülünk be! NolBlog

Hampi

Egykori európai utazók szerint ha Hampi város, akkor Róma, Athén és London legfeljebb falu lehet. Vajon mit szólnának most? Hampi egy utcányi putrisor maradt az egykori vízvezetékrendszer alá suvasztva.Videó

Egy cigány történelemkönyv (hiánya)

Itt-ott, egymástól elszigetelten ugyan folynak romológiai (ciganológiai) kutatások, de kevés pénzből, kis presztízzsel, összekeverve a romantikus meséket és a főleg nyelvtudományi alapú valós kutatásokat.

A fasizmus anatómiája 5.

Az ellenségkép tulajdonképpen a fasiszta tömeg energetizálását jelentheti, hiszen szükség van egy belső feszültségre minden embernek ahhoz, hogy a rábízott feladatokat optimálisan és néha kérlelhetetlen elszántsággal, könyörtelenséggel megoldják.

A magyarok nyilasai

Európában nem értik, hogy az a nép, amely kiváló tudósok és művészek százait adta a világnak, hogyan juthatott el Morvai Krisztináig... Európa nem érti és csodálkozik. Mi magyarok sem értjük, de mi már szinte semmin sem csodálkozunk.