Casanova Night Musical - szigorúan korhatárral

Bár a Night Musical iránt több színház is érdeklődik az alkotók (Perjés Péter, Szurdi Tamás, Moldován Ákos, Pejtsik Péter) egyelőre nem döntöttek, sőt felmerült az a megoldás is, miszerint az Ősbemutatót nem színházban, hanem a Budapest Sportarénában tartanák.

Két és fél év várakozás után a Genius Production gondozásában lezárult a Casanova Night Musical első korszaka, és a közelmúltban megjelent a Casanova Night Musical album 18 track-kel. Az album a zenei stílusok széles palettáját tárja a hallgató elé, keveredik a launge, chill, jazz, rock és a klasszikus hangszerelés. A mégis egységes koncepció új stílusba kalauzolja a musical, a zene, a show-k világának szerelmeseit.

A klip forgatásán
A klip forgatásán

Július első hetétől a VIVA rotációban játssza a musical első videoklipjét, mely a szokásos magyarországi videoklipek költségvetésének többszöröséből készült. A klip rendezője Indián, a kisfilmben pedig a szereplők mellett profi táncosok hada szórakoztatja a nézőket. A Night Musical első klipje már letölthető, ugyanúgy, ahogy a CD zenei anyaga is. (Egy sms áráért a regisztrált felhasználók a teljes albumot letölthetik, míg a klip mindenki számára ingyen elérhető.)

A darab Casanova színes, kalandos életét dolgozza fel, az 1700-as évek közepén játszódik Velencében és Párizsban. A főhős az Őrangyalával kötött fogadás után, lázasan keresni kezdi az igaz szerelmet. Körbeudvarolja Európát, miközben örök ellenfele Brúnó - a rend őre - nyomában jár a halálos ítéletével. Casanova a penge élén éli szenvedélyes életét. Barátai - Sergio a együgyű süketnéma, Francesco az értetlen félnótás és a Kölyök, aki olyan szeretne lenni, mint Casanova - akaratlanul is belekeverednek a szerelmi szálak tekervényébe.

A fordulatokban gazdag két felvonásos mű, új stílust képvisel a musicalek világában. Egyszerre élhetjük át a klasszikus színház élményét, a Moulen Rouge fülledt erotikáját, a Las Vegasi kaszinók látványos show-ját és a közeli koncertek varázsát. A Casanova Night Musical arculata mind díszletben, kosztümben, táncban, zenében összemosódik a múlttal és a jelennel, átitatva a szerelem minden örömével és fájdalmával.

További részletek itt >>>

A klip forgatásán
A klip forgatásán
Top cikkek
Érdemes elolvasni
A NOL kiadója a Népszabadság zrt. © Minden jog fenntartva.