A cyberszexfüggők életveszélyes világa

Egy 9000-es mintával készült felmérés szerint egyenes összefüggés van a cyberszexszel eltöltött gépidő és a felhasználóknál jelentkező pszichés gondok között. A heti 11 vagy ennél több órát ezzel töltőknek megszűnik a szabályos nemi életük. „Úgy tűnik, hogy a cyberszex sokak számára kielégítőbb, mint a valódi, mint ahogyan a Playboy és a Baywatch is sokakat kielégít” - jelentette ki Cooper.

A pornó termeli a magyar GDP fél százalékát

A világon minden másodpercben 3000 dollárt költenek pornóra a neten, ugyanekkor 29 ezren néznek pornográf tartalmakat. A világ szexbizniszének forgalma 100 milliárd dollár lehet. A magyar pornócégek egyesek források szerint a GDP 0,5 százalékát, 636 millió eurót termeltek 2007-ben.

A reklám tárgya a férfi

Hosszú combok, duzzadó kebel, csábos tekintet: a reklámvilág fegyvertárának nélkülözhetetlen kellékei. Szexszel minden eladható - mondják, de egy ideje a vágy titokzatos tárgya átalakulóban van.

Hárommillió szingli nem találja egymást?

Egész iparág épült az egyedülállókra. Egyszemélyes készételek, magányos szívekre specializálódott utazási irodák, filmek, szakácskönyvek.

Felháborodást kelt a szüzességet tettető szerkezet

Egyiptomban hatalmas felzúdulást keltett egy új kínai találmány, amelynek segítségével szüzességet tettethetnek a nők nászéjszakájukon.