Tévéműsor ajánló

Ha hétfő, akkor krimi

NCIS - ÖRÖK HŰSÉG

amerikai krimisorozat

Rendező: Donald P. Bellisario, és társai. Szereplők: Sasha Alexander, Michael Weatherly. Ma lesz pár NCIS és NCIS ittott-amott, én mégis ezt javaslom. Életszerűnek ígérkezik. Adott a nagy titkos összejövetel, a profikat persze csak akkor hívják meg, amikor már...

TV2, 20.55

TUDOM MIT TETTÉL TAVALY NYÁRON

amerikai thriller

Rendező: Jim Gillespie. Szereplők: Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar. Egy igazi klasszikus. Ha feltámad az elgázolt ember, ne fojtsd vízbe, mert ezzel örökre megváltoztatod az életedet.

Viasat3, 21.10

GYILKOS HASONMÁS

spanyol krimi

Rendező: Bryan Goeres. Szereplők: Timothy Hutton, Miguel Ángel Silvestre. Egyetlen nyomozó sem örül annak, ha a nőket halálra kaszaboló sorozatgyilkosság első számú gyanúsítottjának minden egyes bűntény időpontjára alibije van. Persze merőben más a helyzet, ha a fickónak van egy ikertestvére.

Film+2, 0.30

Csodálkozni valók

HOLLYWOOD ÉS A TUDOMÁNY

amerikai dokumentumfilmsorozat

A tyúk és a tojás problematikájához fogható kérdés, hogy vajon a valóság inspirálja-e jobban a filmeket, vagy a való világ tudósai merítenek-e több ötletet a filmekből. A sorozat ezen része a kémkütyük világába kalauzol. Léteznek azok az izék, amelyekkel Hollywood elkápráztatja a közönséget?

Viasat Explorer, 19.00

MARS EXPEDÍCIÓ

ismeretterjesztő film

Miután közülünk igen kevesen vehetnek részt a jövő Mars-expedícióiban, itt a nagy lehetőség, hogy a fotelből nézzük végig, miféle megpróbáltatásokat nem kell kiállnunk csak azért, hogy több hónapos dög unalmas súlytalanság után ráléphessünk egy irtó messze lévő bolygóra, abban a biztos tudatban, hogy ide se jövünk vissza soha többé.

Discovery Science, 16.00

LSD: ÁLDÁS VAGY ÁTOK?

dokumentumfilm

Ha az LSD drogpiaci pozíciójából indulunk ki, akár történelmi filmnek is nevezhetnénk az egykor a lélek gyógyszerének tartott anyagot, amellyel előrehaladott katonai kísérletek folytak, mivel azt remélték, a segítségével ellenőrizhető és befolyásolható az agy működése. Olyan jól sikerült a kísérlet, hogy a hatvanas évek közepén veszélyes droggá nyilvánították.

Nat. Geo. HD, 15.00

Magyar alkotások

KISVÁROS

magyar filmsorozat

Rendező(k): Fazekas Lajos és sokan mások. Szereplők: Hollósi Frigyes, Usztics Mátyás. Teljesen mindegy miről szól az epizód, a végén úgy is elfogják a tettest. És közben elfogy pár kis bécsi és Hunyadi főtörzs sem hagyja pihenni a neveletlenjeit.

Duna TV, 6.40

HACKTION

magyar akciófilm-sorozat

Rendezők: Deák Kristóf, Orosz Dénes Szereplők: Oroszlán Szonja, Hujber Ferenc Nos, ez az a filmsorozat, amelyet egymás hasát fogva röhögnek a hackerek, a rendőrök, és a titkosszolgák. Nem sok köze van a valósághoz. Azért érdemes nézni, hátha egyszer kiderül, mi fene az a Black box?

m1, 21.10

FAMILIA KFT.

magyar vígjátéksorozat

Rendezők: Szurdi Miklós, Gát György, Rozgonyi Ádám. Szereplők: Ádám Tamás, Esztergályos Cecília. Az egykor igen népszerű heti sorozat jó alkalom a nosztalgiázásra. No meg eltűnődni azon, hogy a tévéajánló készítője miért nem talál négy ajánlható magyar filmet a tévék kínálatában, amikor pedig vannak magyar filmek.

m2, 17.45

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.