galéria megtekintése

Vita

Az írás a Népszabadság
2014. 03. 25. számában
jelent meg.

A szerk.
Népszabadság

Az ATV és a Népszabadság szerkesztősége értetlenül áll az előtt, hogy nem egészen két héttel a magyar társadalom legfontosabb eseménye, az országgyűlési választás előtt nincs mód arra, hogy az eséllyel versengő demokratikus erők érdemben kifejthessék elképzeléseiket. Ehhez sem elég akarat, sem méltó fórum nem akadt idáig.

Célunk, hogy komolyan vegyük mindazokat, akik kellő információk birtokában akarják letenni voksukat

Az ATV és a Népszabadság szerkesztősége kötelességének tartja, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy a választók széles körű információk birtokában dönthessenek.

 

Ezért a két szerkesztőség közösen hirdet szakpolitikai fórumot: április 1-jére a külpolitikai, 2-ára az oktatáspolitikai, 3-ára az egészségügyi és 4-ére a gazdaságpolitikai elképzelések megvitatására. Fölkérik ugyanakkor a demokratikus erők miniszterelnök-jelöltjeit, hogy április 5-én, a választás előtti napon vegyenek részt egy vitán.

Az eseményeket a Népszabadság és az ATV egy-egy újságírója moderálja élő adásban, pártatlan feltételeket biztosítva.

Az ATV és a Népszabadság szerkesztősége deklarálja, hogy a Jobbikot nem tartja a demokratikus erők közé tartozónak. Ekképpen kezdeményezésünk kizárólag az LMP, a Fidesz és a Kormányváltás összefogásának képviselőit érinti. E sorok megjelenésével egyidejűleg fölkérést küldünk a listavezetőknek, így Orbán Viktornak, Schiffer Andrásnak és Mesterházy Attilának, hogy jelöljék ki a szakkérdésekben vitázó politikusokat.

Az ATV és a Népszabadság célja e kezdeményezéssel az, hogy komolyan vegye mindazokat, akik kellő információk birtokában akarják letenni voksukat egyik vagy másik párt mellett.

Töretlenül bízunk abban, hogy a demokratikus erők is komolyan veszik szavazóikat, és elfogadják meghívásunkat.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.