galéria megtekintése

Soros diktál

20 komment


Pető Péter

Azt tudták, hogy tevetaxival járnak dolgozni az eurokraták a parlamentbe, úgy elsivatagosodott Orbán Viktor miatt Brüsszel? Arról már hallottak, hogy a magyar kormány áll amögött, hogy a feketepia­con nagyon drágán adják és veszik a migráns–magyar szótárt Bagdadban? Értesültek arról, hogy a hazai titkosszolgálatok kreatív munkájának köszönhetően minden szocialista alapszervezet 60 éven felüli elnökségi tagjának arca Soros György-i karakterjegyeket vesz fel, hogy átélhetőbb legyen a dúsgazdag bankár iránti gyűlölet Encsen és Tiszacsegén egyaránt?

Rossz hírünk van: aki irdatlan baromságnak tartja a kérdésekbe foglalt állításokat, leszámolhat egy karrierúttal. Az ugyanis biztos, hogy a magyar kormány tagja nem lesz. Mert Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Lázár János aktuális nyilatkozatai alapján úgy tűnik, a kabinetbe már tényleg csak azok léphetnek be, akik olyan összeesküvés-elméleteket képesek elmondani, hogy Harry Potter története a szocialista realizmus főművének tetszik mellettük. Ezúttal Lázár állt elő azzal, hogy Barack Obama és Soros György szervezi az európai menekülthullámot, ők kvázi egymás strómanjai.

Attól, hogy a Fidesz viccpárttá alakult, mi még persze beszéljünk komolyan ügyeinkről. Elvégre vannak ügyeink, még ha a kormánypárt ezeket el is tagadja, hazudja, rejti. Méghozzá azért, mert megoldani nem tudja: ötlete, fantáziája, kreatív energiája, országba vetett hite nincs. De menjünk szépen sorban.

 

1. A kvótás népszavazással lehetetlenné teszik, hogy kiderüljön, mit gondolunk a bevándorlásról. Ha a társadalom elutasítja a teljes nyitottságot, akkor miként nézhet ki a magyar menekültpolitika? A Fidesz magára hagyná azokat az Észak-Irakból elüldözött, megerőszakolt, megalázott ifjú jazidi keresztény lányokat, akik az Iszlám Állam rabszolgaságából menekülnek? 2. A sorosozással lehetetlenné teszik, hogy beszéljünk Soros Györgyről. Például arról, miként lehet szabadságprojektek eltűrt támogatója helyett ünnepelt hős az a multimilliárdos üzletember, aki felfoghatatlanul sokat keresett azon, hogy egyes országok devizájának gyengülésére játszott? Hogy azzal ne foglalkozzunk, mekkora vicc, hogy a Fidesz sorosozik, miközben saját elnöke, Orbán neki köszönhetően kapott ösztöndíjat a rendszerváltás idején. 3. A szisztematikus titkolózással támogathatatlanná varázsolják az összes nagy, közösséginek hazudott projektet. A szakmaiságra állítólag oly sokat adó, olykor körbeünnepelt Baán László menekül a nyilvánosság elől a Liget projekttel, az olimpiai pályázatról pedig már annyit sem tudni, épp mennyi pénz elköltését kalkulálja a kormány. 4. Azaz a Fidesz arról sem mer beszélni, amiről beszélni akar, ami saját ügye (Liget, olimpia), így tökéletes a hallgatás nyomorunkról. Arról, hogy a magyar a görögön kívül az unió legrosszabbul teljesítő gazdasága, és a kormánynak egyetlen mondása sincs a jelenről, a jövőről, az oktatásról, az egészségügyről. Annyi maradt a kabarépolgároknak, hogy elsorosozzák meg migránsozzák magukat. Ezt ők kormányzásnak hívják. Pedig ennek gyávaság a neve.

Azt amúgy tudták, hogy ezt az egészet Soros György diktálta nekem?

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.