galéria megtekintése

Papagájok

8 komment

A szerk.

A színházi öltöztetők egyik fontos feladata, hogy végszavazzanak a színészeknek a szövegtanulás során. Nem kis feladat, de azért egy kormánypárttól ennél több ambíciót várunk.

Az elmúlt hetek karaktergyilkossági kísérletei tökéletesen felrajzolták, milyen szerepet szán a Habony-művek a kormánypártnak: a papagájét. Pukli István és Juhász Péter ellen első hullámban a legjobbnak gondolt fegyvert vetette be az agitprop központ.

A TV2 a megkapott forgatókönyv alapján össztüzet zúdított az Orbán-rezsim számára kényelmetlenné váló ellenfelekre.

 

Második hullámban erre a végszóra a Fidesz következett, és az adott híradóbejátszásnak álcázott aljasság másnapján össze is hívta a sajtótájékoztatót a témában. Mert látták a TV2-ben, hogy Zuschlag miket mond, Juhász meg hol lakik, és erről lennének kérdéseik. Majd fölolvasták ezeket a papírról, amit kaptak. E végszóra a TV2 újra elmondhatta ugyanazt, ami már előző nap is hazugság volt.

Lassan megszokjuk, hogy nem a kormánynak van kommunikációja, hanem a miniszterelnöki központ kommunikációjának van kormánya, néha mégis rácsodálkozunk, hova hagyja magát zsugorítani az egykor oly büszke Fidesz. Kiállnak és kölcsönösen végszavazgatnak Kunfalvi Nórával. Így viszont legalább érthető, mit keres a formáció alelnöki széké­ben Németh Szilárd és Kubatov Gábor. Az egyik megtanulta hülyére ismételni a kommunikációs üzenetet, a másik ismer néhány kopaszt, ha valaki visszakérdezne.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.