galéria megtekintése

Nyílt levél a menekültgyűlölőkhöz

19 komment

Mándy Gábor

Szegény megtévesztett honfitársaim! Vegyétek észre, hogy nem Ti gyűlölködtök, hanem a kormány. Benneteket csak eszközként használnak fel, hogy a magyarok érdekeiért harcoló, erős kormánynak tettessék magukat – miközben kevesebben járhattok egyetemre, vasárnap nem vásárolhattok, nem lesz nyugdíjatok, és ha kórházba kerültök, nagy az esély, hogy nem tudtok meggyógyulni, és esetleg olyan fertőzésben haltok meg, amelyet a kórházban kaptatok el.

Miért gyűlölitek a menekülteket? Mert a kormány akarja így. Azért utaztatja őket végig az országon (Szegedtől Győrön át Vámosszabadiig), hogy szem előtt legyenek, azért szerveztek „nemzeti konzultációt” és plakátkampányt, hogy Benneteket hergeljenek. A menekültek azért lépik át a határt illegálisan, mert legálisan nem engedik be őket.

Háború és terror elől menekülnek, és nem nálunk akarnak letelepedni, hanem Németországban. Nem veszik el a magyarok munkáját, nem szegik meg a törvényeinket, tiszteletben tartják a kultúránkat. Ha a határ közelében létesültek volna a menekülttáborok, észre sem vennétek, hogy itt vannak. Statisztikai adat lenne, hogy hányan jöttek be, mennyit küldtek vissza, és mennyi utazott tovább Nyugatra. Nem kellene azzal riogatni, hogy megerőszakolják a magyar lányokat. Sokkal udvariasabban bánnak a nőkkel, mint sok bunkó magyar. Nincs erőszak. Mosolygás van. A Keleti pályaudvaron láttam egy szíriai fiatalembert, aki segített felcipelni egy idős bácsinak a bőröndjét a lépcsőn. A bácsi megköszönte, a fiatalember mosolygott, és ment tovább. A kisgyerekek nagyon boldogok, ha kapnak egy játékot, és volt olyan gyerek, akit azért kellett megműteni, mert a csontjai deformálódtak a sok gyaloglástól.

 

Ha annyira irigylitek azt a néhány kedvezményt, amiben a menekültek részesülnek, cseréljetek velük. Cseréljetek velük életet! Hiszen mit tettetek Ti, hogy jobb legyen a sorsotok, mint az övék? A születéseteken múlt minden. Amit ehhez a szorgalmatokkal hozzáadtatok, azt ők is hozzáadnák a szorgalmukkal. Mi azért segítünk nekik, mert erre ösztönöz bennünket az elesettek iránt érzett szolidaritás és a keresztényi szeretet. Ti szemeteskukákat hajigáltok ránk, leköptök bennünket, és gyáván elmenekültök a rendőrök elől. Milyen magyarok vagytok? Hogy akarjátok megvédeni a keresztény Európát?

Menjetek haza békével! Vagy álljatok be közénk, és segítsetek. És követeljétek, hogy a kormány végre ésszerű módon kezelje a menekültkérdést, ne hisztériát keltsen, hanem jól kormányozzon.

A szerző önkéntes segítő

*

A Fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap nyomtatott vagy online változatában.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.