galéria megtekintése

Maholnap

2 komment

A szerk.

Rövid, számszaki összegzés mai számunk tartalmából. 1.: Az MTVA – 80 milliárdra tervezett költségvetését nagyságrendileg túllépve – immár 92 milliárd forintot költött el ebben az évben. 2.: A jövő évben rendezendő úszó-világbajnokság szervezői hozzávetőleg (újabb) hatmilliárdot szánnak a résztvevők szállására, ellátására, a teljes költségvetés így immár a százmilliárdhoz közelít. 3.: Farkas Flórián korábbi ORÖ-elnök nem jelent meg a csalás elleni uniós hivatal illetékesei előtt, amikor ki akarták hallgatni, miután a Híd a munka világába nevű program uniós forrásokból származó 1,6 milliárd forintjának elköltését szabálytalanságok tömege kísérte.

Holnapi számunk tartalmából. 1.: Távozott a közmédiát irányító MTVA vezére, miután kiderült, hogy még ez az őrült összeg sem volt elég a propagandacélokon, valamint a haverok és az ő haverjaik kifizetésén kívül egyebet sem szolgáló állami monstrum finanszírozására, így az előző nap megítélt, minden egyes magyar polgárt ezer forinttal terhelő ajándékpénzen túl további adóforintokkal kell betömni az egyébként senkit nem zavaró lyukakat. 2.: Lemondott az úszó-világbajnokság szervezőbizottságának teljes vezetősége, mert a verseny költsége láthatóan köszönő viszonyban sincs azzal az összeggel, amelyet eredetileg előrevetítettek. 3.: Farkas Flórián csendben búcsúzik a közélettől, és köszönti a nyomozó hatóságok illetékeseit, akik arra kérik, feleljen kérdéseikre, amelyeket már olyan régen szeretnének neki feltenni.

Magyarország az a hely, ahol a mai számunkból készült összegző beszámoló hétköznapi, átlagos termés. A holnapi számunkra előrevetített részletek viszont a valósággal semiféle reális viszonyt nem tartó, szinte felelőtlen fantáziatermékek, mert a világon semmi közük létezésünkhöz.

 

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.