galéria megtekintése

Legjobbik

2 komment

A szerk.

A balszélről induló előélet után az Orbán-mamelukok táborában (meg persze állami hivatalban) landoló Gubcsi Lajos úgy védekezett néhány éve, hogy csak azért szerelt lézerblokkolót a hivatali autójára, mert az újságírókat akarta csapdába csalni.

Az akció olyan sikeres volt, hogy Gubcsi ma már az állami szférán kívül tevékenykedik, a zsurnaliszták pedig bottal ütik a nyomát – de most felbukkant a méltó utód.

Kiss Róbert egykori (?) gárdakapitány azt állítja: azért szállított jó pénzért, ponyvakémtörténetbe illő körülmények között menekülteket, hogy beépüljön az embercsempész-hálózatokba (sikerrel, hiszen a gyors lebukást tekintve is osztozott a migrációból hasznot húzó alkalmi kocabűnözők sorsában).

 

E Gubcsi-díjas magyarázat legalább olyan szánalmas, mint az egész magyar jobboldal szerencsétlenkedése a tematika körül: semmivel sem nagyobb botrány, ha az idegengyűlölő formáció egyik prominense migránsok fuvarozásával egészíti ki a jövedelmét, mint ha a keresztény erkölcsöt politikai aduászként rendre előrántó kormány próbál hasznot húzni az eddig takaréklángon pislákoló idegengyűlölet felpiszkálásából.

Viszont a mondást, amely szerint azért nincs több bevándorlóellenes támadás Budapesten, mert a szélsőradikális erők még nem találtak haza a csongrádi tanyavilágból, újra kell gondolnunk: az is lehet, hogy a nemzet legjobbjai nem tévelyegnek, hanem a konjunktúrát kihasználva bedolgozzák magukat a déli végeken.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.