galéria megtekintése

Kvótanóta

9 komment


Tanács István

Annyi kampánygyűlést és kvótaügyi sajtótájékoztatót hallgattam mostanában, hogy én is bármikor meg tudnék tartani egyet. Annál is inkább, mert a helyi és a központi fideszesek együtt vagy külön ugyanazt a nótát fújják, bár olykor kissé eltérően cifrázzák.

Bennünket, szegedieket megszólított a miniszterelnök, hogy meglátjuk, majd a baloldali városokkal boltolja le Brüsszel a migránstelepek elhelyezését, ha nem megyünk el elegen szavazni. Botka László ugyan meg sem szólalt az ügyben, de a fideszesek rájöttek, elkényelmesítheti a saját szavazóikat, ha úgy látják, hogy például a hűségesen jobboldali Mezőkovácsházán nem fenyeget migránsveszély, mert ha lesz kötelező kvóta, azt úgyis a bűnös Zugló, Salgótarján, Szeged meg a többi ilyen kapja.

Mezőkovácsházán például már azt mondták a lakossági fórumon: minden önkormányzat és mind a 3200 település veszélyben van, mert hová is lehetne tenni a bevándorlókat, ha nem az önkormányzatokhoz. Ott osztják a segélyt, ott tudják, kinek van igénybe vehető üres lakása. És mivel a kvótának nem lesz felső határa, a családegyesítéssel pedig az összes feleség, gyerek és oldalági rokon behozható (nekik aztán elhihetik!), egy-kettőre elözönlik a migránsok az elnéptelenedő dél-békési településeket.

 

Elejtettek egy árulkodó mondatot, amely szerint a magyar kormányzó párt akaratérvényesítő képességéről szólna a történet. Ám utána gyorsan visszatértek a kijelölt útra: á, egyáltalán nem pártpolitikáról van itt szó, hanem a nemzet jövőjéről. A Fidesznek esze ágában sincs megmondani, ki hogyan szavazzon. Itt szabad véleménynyilvánítás van, az a fő, hogy mindenki menjen el, mert a magyar ember a fontos dolgokat mindig népszavazáson döntötte el. A Fideszt le lehet váltani a ciklus végén, de ha egyszer bejönnek a muszlimok, azt nem lehet többé jóvá tenni.

Különösen az ateisták és a nők fogják ezt megkeserülni. Meg azok, akik szeretik a fröccsöt. Lyonban a magyar–portugál meccs után fröccsöt sem lehetett kapni, a francia állam már elesett, annyira félnek ott a muszlimoktól. Az ateistáknak nálunk van a legjobb dolguk, itt senki sem kényszeríti őket, hogy higgyenek valamiben. Mi tiszteljük a nőket is, minden jogot megadunk nekik, a muzulmánok viszont megerőszakolják őket szilveszterkor.

Tudják, hogy lesz? Először megalakítják a migránspártot, mint Hollandiában. Aztán majd a sok migráns bejuttatja ezt a pártot a parlamentbe. Mondjuk, az lesz a mérleg nyelve. Valamelyik pártnak koalíciót kell vele kötnie, és akkor cserébe kialkuszik bizonyos dolgokat. Ha például azt kéri, hogy tiltsák be a kereszténységet, akkor sajnos be kell tiltani a kereszténységet, mert a muzulmánok szavazata nélkül a kormányprogramot sem lehet elfogadni.

Orbán Viktor meg fogja ezt akadályozni, csak a magyar népnek kérnie kell tőle – azzal, hogy eredményes lesz a népszavazás. Ha így lesz, követni fognak bennünket először a ­V4-ek, utána mind a többi nép. És nem fenyegeti többé veszély a lányainkat, a fröccsöt és a szabad gondolkodást.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.