galéria megtekintése

Közlemény

Az írás a Népszabadság
2015. 05. 04. számában
jelent meg.

Népszabadság

Az elmúlt napokban Heisler András személye a sajtóban sorozatos támadások célpontjává vált. Közeledik a Mazsihisz-elnökválasztás időpontja és Magyarországon szokás szerint a kampány legfontosabb eszköze az ellenfél lejáratása. Nekünk a pozitívumok fontosabbak.

Szeretnénk nyilvánosan elismerni mindazt, amit Heisler András eddigi elnöksége alatt a Mazsihisz, a magyar zsidóság és tágabban, az egész magyar társadalom érdekében tett. A közvélemény megbecsülését kivívta azzal, hogy méltósággal utasította vissza a sorozatos történelemhamisítást. Szerepléseivel pezsgést indított el a társadalomban, biztos kézzel vezeti a Mazsihiszt a közélet viharaiban és hidat épít a vallásos és nem vallásos fiatalok számára is. Köszönjük.

Angyal László, Bitó László, Fahidi Éva, Forgács Péter, Geiger Steven, Harsányi László, Hegedűs D. Géza, Heller Ágnes, Konrád György, Kornis Mihály, Komoróczy Géza, Kovács M. Mária, Lakner Judit, Mihály György, Pécsi Vera, Sándor Pál, Sugár Ágnes, Székhelyi József, Szűts Miklós, Ungvári Tamás, Vásárhelyi Mária, Vince Mátyás, Vince-Schweitzer Judit, Vojnich Erzsébet, Závada Pál

 

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.