galéria megtekintése

Kapcsoltam

Az írás a Népszabadság
2015. 04. 18. számában
jelent meg.

A szerk.
Népszabadság

Az MTVA komoly tételeket fizet a Fidesz egykori pártigazgatója, Várhegyi Attila cégének, elképesztő jogcímeken. Személyes kedvencünk – ezúton is kérjük olvasóink elnézését – „a közszolgálati médiaszolgáltatók műsorainak vonatkozásában a nézettség és hallgatottság növelése érdekében az MTVA által indított komplex tájékoztatási projekt”, amelyért hétmillió forintot számlázhatott Várhegyi.

Valljuk meg, önmagában már az is megér ekkora összeget, hogy valaki képes értelmezni egy ilyen mondatot, magunkfajta földi halandóknak ez nem megy, igaz, nem is nyerünk sokmilliós megbízásokat. Szintén úgy hétmilliós megbízás volt az is, hogy 2013-ban a kapcsolatot kellett tartani A Dal című produkció szereplőivel, a koprodukciós partnerrel és a zsűrivel egyaránt.

Kéretik ezt komolyan venni! Akit megérintett már a könnyűzene – mit könnyűzene, könnyű zenész! – szele, pontosan tudja, milyen nehéz feladat ez. Ezek az emberek...

 

Hát igen, művészek. Elkésnek a próbákról, tán még a fellépésre is figyelmeztetni kell őket. De milyen kapcsolatot kellett tartani a zsűrivel, amelynek elnöke épp a televízió akkori intendása, Rákay Philip volt? Szólni kellett neki, hogy ne feledkezzen meg a saját műsoráról? Vagy Rákay üzent Várhegyivel a műsorban mellette ülő Csiszár Jenőnek? Igaz, lehet, hogy arrafelé így megy.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.