galéria megtekintése

Így adná vissza ő

40 komment


Kácsor Zsolt

Jól van, gazemberek, akkor én most visszaadom az én lovagi keresztemet... Rendben, itt van, fogjátok, a tié­tek, akkor én most visszaadom nektek az én súlyos keresztemet, tegyétek hát zsebre, mert ti azok vagytok, akik mindent zsebre tesztek. Ezek vagytok ti, a mindent zsebretevők, a haszonlesők, mástól a lovagkeresztet akarók, a magyarokat az utolsó lovagkeresztjükből kiforgatók, akik csak annak örülhettek, hogy nem lógtok még a lámpavason.

Itt van a lovagkeresztem, fogjátok meg azzal a nedves, puhány tenyeretekkel, tegyétek zsebre, és sétáljatok el vele azon a vézna lábatokon, ti senkik, ti görbehátúak, ti gyöngék, akik a meseszép Hargita varázslatos csúcsait soha nem lesztek képesek megmászni. Mindenetek megvan, csak meseszép Hargitátok nincsen, ezért kell nektek az én lovagkeresztem is, hogy legyen végre valami a zsebetekben, ami magyar, ami derék, ami igaz.

Tegyétek hát zsebre az én magyar, derék, igaz lovagkeresztemet, ti gazemberek, ti férgek, ti ostobák, akik az orgoványi erdő mélymagyar talajából kimásztatok közénk a fényre, de előre mondom és rikoltom magyarul, hogy bizony jaj lesz nektek! Jaj nektek, ha az én magyar vérrel szentelt lovagkeresztemnek a súlyát megérzi a ti bő, mindent és mindenkit elnyelő, nemzetietlen zsebetek! Mert ti még nem tudjátok azt, hogy az én lovagkeresztem mily nehéz. De meg fogjátok tudni, ti kutyák, amikor az első becsüshöz beestek vele, hogy eladjátok a tőlem szerzett aranyat.

 

Mert aranyból van az a lovagkereszt, abból a híres körmöci aranyból, amelynek már ötszáz éve csodájára járt ez a szennyes Európa, és ezt az aranyat én a magyar szívemben hordtam, és a magyar véremmel tápláltam az én arany keresztemet, és ti azt mégis el akarjátok venni tőlem, mint anyától a magzatát, mint Atyától a Fiút.

És én odaadom most nektek. Visszadobom nektek, ti bűzlő végtermékek, mert én szeretem a hazát, és úgy szeretem, ahogyan ti soha nem fogjátok szeretni. Meghozom a hazámért ezt a lovagi áldozatot, de az én keresztemmel ti nem lesztek boldogok.

Ezt megígérem, ti ezerszer átkozottak, kiket elátkozott már a jó Vajda János is, akit ti nem ismertek, akin ti csak röhögtök, mert ti mindenen röhögtök, ami szép, ami nemes, ami magyar. De én még itt vagyok, és én még olvasom a jó Vajda Jánost, és alighanem én olvasom őt már csak egyedül. És azért olvasom, mert ő is üzent nektek, ti sírokon élő hiénák, ti koporsónak éhes férgei, a szabadság futó vadjainak szívtelen üldöző vérebei...

Nem könyörgök már nektek ezután, a kérelem nem fog tirajtatok... Átokra hívom föl anyátokat, a hazát, akit ti elárultatok!... Ezt írta a jó Vajda János, és bizony rátok gondolt közben, ti gazemberek. És azt is megírta ám a derék Vajda János, hogy e hon csak tetszhalott, mert a méreg nem jól kevertetett, de nem holt ő meg, fel fog támadni még, de sírjában is jól felismert titeket, amikor éhesen odarohantatok utolsó ékeit elorzani... De jaj nektek! A gyalázat kevés... Megtorlásul vér fog patakzani!... Ezt nem én írtam, hanem a derék Vajda János, akinek a szép magyar fejéről ti még a babérkoszorút is lerángatnátok, ha megtudnátok, hogy mellém állott ő ebben a küzdelmes, magyar harcban a lovagkeresztemért. Az életért, a szépségért, a napsugárért, amelyet e drága haza egyelőre tirátok is pazarol.

Ez szép befejezés volna, ti senkik! Méltó befejezés volna a jó Vajda Jánosunk soraival, de pár száz karakter hiányzik még a cikkből, ezért még én is üzenek nektek végül, üzenek egy utolsót: jól vigyázzatok, ti hazátlan és gyökértelen bitangok! Jól vigyázzatok, mert ha a lovagkeresztemet vissza is adtam, megígérem, ti orgoványi élőhalottak: akárki kéri közületek, az adószámomat és a számlaszámomat soha nem fogom visszaadni nektek!

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.