galéria megtekintése

Farkasbégetés

11 komment


Révész Sándor

Szeretném megnyugtatni a nácibarát, nyilasbarát, cigány- és zsidófaló, a történelem legjelesebb tömeg­gyilkosainak igazságát hirdető választópolgárainkat: nem kell lemondaniuk a Jobbikról, az továbbra is az ő pártjuk. Volner János alelnök és újdonsült frakcióvezető nem azért bizonykodik, hogy „szélsőséges, netán náci nézeteknek... nincs helyük közöttük", mert tényleg nincs, hanem azért, hogy a nem nácikat átverje.

Tudják, maguk öntudatos nácik, nyilasok, amilyen sokan voltak egykoron, oly kevesen vannak ma, ezért az átvert nem (vagy nem tudatos) nácik szavazatai nélkül nem mennek semmire. Erről és csak erről szól az arculatváltás, mely az arcon kívül semmin nem változtat és semmi másra nem szolgál, minthogy a külső ne tükrözze, hanem leplezze azt, ami bévül van.

A farkas is tud bégetni, ha szépen gyakorolja, csak a húsról nem tud lemondani. Ezért aztán a bégetés próbája a lemondás. Aki valóban szakít náci, nyilas múltjával, az a nácik, nyilasok nyilvánosságában árulóként, gyűlölt ellenségként jelenik meg; annak le kell mondani ennek a nyilvánosságnak a támogatásáról, és számolnia kell a következményekkel.

 

A Jobbik esetében erről szó nincs. A nyilas nyilvánosság középpontjában, a Kuruc.info-n ott látják Volner Jánost a Barikád címlapján. A nyilas főfórum éppúgy főhelyen propagálja a jobbikos főfórumot, mint eddig. A Zsidókórság című „fajvédelmi biblia" szomszédságában. A Szálasi bűvkörében élő portál világhálós fogadóórákat rendez a számukra hiteles politikusokkal. Volner tarthatta az első ilyen fogadóórát.

Volner János büszkén közzétette tavasszal, hogy részt vett a derék, kőkemény, magyar harcosokat tömörítő Betyársereg éves seregszemléjén. „Isten éltesse Hitler emlékét" – ezzel köszönt be nyitócikkében a Betyársereg honlapja. Erre a Betyárseregre mondja Volner, hogy nem jellemző rá a náciság. Ki fog derülni, hogy Hitlerre sem volt jellemző a náciság.

„...a militáns öltözék, a bakancsok, gárdaegyenruhák, amit én magam is hordtam. Tőlem ez nem áll távol, de ez társadalmi szinten a növekedési lehetőségeit­ nézve a Jobbik fölé egy üvegplafont húzott." Ezt nyilatkozta Volner az Indexnek. Meg azt is, hogy ha hatalomra kerülnek, állami segítséggel fogják felfejleszteni a náci-nyilas múltból átemelt szimbólumokat és retorikát használó párthadsereget, a Magyar Gárdát.

Azt is nyilatkozta a bakancsközeli frakcióvezető, hogy ha kormányra kerül a Jobbik, bevezetik az érpataki modellt az egész országban. Az érpataki modellnek az a lényege, hogy az a törvény, amit a teljhatalmú helyi vezér mond, és aki ellentmond neki, az eltakarodik vagy minden életlehetőségtől megfosztatik. A neki megfelelő törvényt zéró toleranciával és maximális erőalkalmazással végrehajtatja a vezér, a neki meg nem felelőkön pedig átlép, és annak számonkérését romboló jogászkodásnak tekinti. A rombolóknak pedig pusztulniuk kell.

Az érpataki szellem az érpataki polgármester szelleme, aki a náci hadsereg „becsületének napján", a neonácik szent ünnepén egyenruhát ölt, és imigyen szónokol: „Harc mindhalálig. Azon harc, melynek rítusa által a katartikus erejű megtisztulás és a lelki újjászületés megszentelő útját kell bejárni... ennek a képviselője volt Mindszenty bíboros-hercegprímás is, és Szálasi Ferenc mártírhalált halt nemzetvezető".

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.