galéria megtekintése

Etetés

28 komment

A szerk.

Határőrkapitányként Magyarországot védte. Miután felhúzatta a NATO-pengés drótkerítést, rendőröket és katonákat vezényelt a déli végekre, váltott. Jó ideje Schengen őrzőjeként is fellép a magyar kormányfő.

S mivel a harc a lételeme, bevándorlás elleni háborújában most újabb haditervvel rukkolt elő. A számítógépes ­korszakhoz, az információs társadalomhoz igazodva a Schengen 2.0 nevet adta neki, mintha valamilyen ropogós, friss szoftvert dobott volna a piacra.

Az első fogyasztói tesztet Lisszabonban, a centrumpártok tanácskozásán végezte el. Hogy a portugál fővárosban összegyűlt politikusok miként rea­gál­tak a tíz pontra, arra, hogy az Európai Unió menekültügyi politikájának átalakítása helyett a külső határokat kell megvédeni, nem tudni. A javaslatokat tanulmányozva úgy tűnik, hogy az orbáni tízes ismét főleg hazaüzen. A magyar polgárokat hivatott megerősíteni hitükben, hogy a labanc Brüsszel fondorlatos kvótapróbálkozásai ellen egy kurucos népszavazás a hatásos fegyver. Csak egy referendum állíthatja meg azt a bevándorlótömeget, amit a nyakunkra akarnak hozni.

 

Erősödik a gyanúnk, hogy a lisszaboni premier egy újabb kommunikációs hack. Olyasmi, mint amikor március elején a kormányfő környezete azt az álhírt nyomta ki, hogy Orbán Viktor vétója miatt szakadt félbe az EU-csúcs.

Etetik a sajtót, etetik a népet. Azt kapjuk nagy adagokban, hogy a magyar kormányfő Európa erős embere. Jövő kedden Ludwigshafenben, Helmut Kohlnál rá lehet kérdezni, milyen is az valójában.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.