Egész oldalon, színesben

Olvasom a lapot (melynek mellesleg több évtizede előfizetője vagyok) és szinte kiüti a szememet egy egész oldalas hirdetés. Orbán Viktor üzen a frissen megválasztott EU-képviselők magyar delegációjának, hogy „ álljanak ki Magyarország mellett.”

Eddig azt hittem, hogy azért választottuk meg képviselőinket, mert bíztunk benne, hogy érdekeinket jól fogják képviselni, mivel „…mindannyian magyarok vagyunk.” Először elnyomtam egy halk káromkodást ekkora pimaszság láttán.

Magyarország – egyesek által – hőn imádott miniszterelnöke saját magát reklámozza/fényezi az állampolgárok pénzén. Azután rájöttem, hogy nem tehet mást! Rákosi Mátyást is ott láthattuk a búzamezőn, sárgálló érett búzakalászt morzsolgatva hozzáértően. Vagy kisgyermekkel a karján bizakodva tekint a jövőbe.

Igaz, azok az idők elmúltak. Most csak óriásplakátokon mosolyog ránk szeretetreméltóan „Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke” (ha valaki esetleg nem tudná!), vagy egészoldalas színesben igazítja el az EU parlamenti küldötteket. Várom, hogy mikor jelenik meg az óriásplakátokon joviális, jóságosan mosolygó miniszterelnökünk, alatta felirattal: „Hazánk nem rés, hanem erős bástya….” Bocs’! Ez azért plágium lenne a javából.

Ezt egy másik diktátor mondta.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.