galéria megtekintése

Dupla vagy semmi

18 komment

A szerk.

Kedves cigány honfitársaim, októbertől kevesebb segélyre számíthattok, mert a támogatást Farkas Flórián ellopta. Ja, mégsem, elnézést, itt a papíron az van, hogy a migránsok veszik el a magyarok munkáját. (Vajon a cigányokét is? A kérdés költői, de ha akar, válaszolhat rá Farkas úr – vagy legalább találja ki, hova lett az az 1,6 milliárd, amit munkahelyteremtésre kapott a cigányság képviseletében. Hátha a romákat rémisztgető házelnök egyszer megkérdezi tőle.)

Kedves magyarok, tovább rohad az egészségügy, mert a pénzt inkább stadionokra költöttük – azaz mégsem. Odáig stimmel, hogy tovább rohad, de a stadionok helyett tessék a migránsokra haragudni.

Kedves iskolások, sajnos ősztől kevesebb lesz az iskolatej, mert az oligarcháink tehén helyett inkább uniós támogatást tenyésztenek – illetve dehogyis, a migránsok a hibásak.

 

Szép református hasonlattal: jönnek, mint a sáskák, egyedül a hatvanezres Kaposvárra hatszázezren. Fölfalják a termést, meghágják a lányokat. Rettegjenek a lányos anyák, zárják kulcsra az ajtókat. Rettegjenek a zsidók, a homokosok, a leszbikusok, a szinglik, mert a menekült muszlimok még annál is sokkal jobban kitolnak velük, mint ahogyan eddig tette azt a heteroszexuális hazai többség.

Rettegjen mindenki, hogy ne csupán az a másfél-kétmillió ember szavazzon Orbánra, aki még hisz neki, hanem mindazok, akiket a félelem vagy a gyűlölet nyelvén meg lehet szólítani. Mit számít, hogy a minap még ők tartották a világ legnagyobb aljasságának a 23 millió románnal való riogatást. Az sem érdekes, milyen indulatok szabadulnak el, a lényeg, hogy a miniszterelnök elégedett legyen.

Mert ha ő egyszer megharagszik, abból még a migránsinváziónál is sokkal csúnyább dolgok sülnek ki.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.