galéria megtekintése

Blokád, Ladák, Dögkeselyűk

8 komment


Uj Péter

Ez nekik taxisblokád? Látnák a ­mieinket!

Megmondta Kövér László, hogy régen minden jobb. Nem? De! Igaza volt, vagy igaza volt?

Ezek akarnak blokádolni, édes istenem! Hát hol van itt egy Horváth Pali? Hol egy makkos cipő, egy fehér zokni? Hol egy barikádon rockandrollozó Tamás Gáspár Miklós? Hol egy tettre kész, azonnal kormányképes Kis János? Egy ablakban dülöngélő belügyminiszter? Egy pizsamás miniszterelnök? Egy rövidujjúban is nehézsúlyú szakszervezeti vezető? Egy vizelési ingerrel küzdő ipari és kereskedelmi miniszter?

 

Sehol, kérem. Itt csak facebookozás van, oldjákmegéskész, szedjék le az internetről. Meg úgy ahogy van, csinálják vissza az egészet, legyen császár újra minden magántaxis! Járjanak pufimellényben, mint Cserhalmi György a Dögkeselyűben! (Igaz, ez újra divatba jött, Tiborcz István is abban nyomja. Velünk élő Dögkeselyű.) Legyenek újra kocka Ladák, Hella feliratú álködlámpával és Glykolstop matricával! Legyen újra atlétatrikó-huzat a műbőr üléseken! (Nyáron, félmeztelenül, a szőrös hátunk izzadtan tapadjon a háttámlához satöbbi.) Legyen borostyánba öntött lótetű a sebességváltó gombon!

Forgassuk visszafele az idő lemezfelnis, dísztárcsátlan kerekét!

De legelőször is legyen sorkatonaság, abból az összes többi szépen kialakul majd, az zicher. Egy-két dandárdiszkó, fókázás, szopatás, atomvillanás balról, alsó széle-közepe, ügyal kidzsal, lefenyített ütihá, és hopp, meg is érkezünk oda, ahol mindenki igazából lenni szeretne Kövér Lászlótól Cserhalmi Györgyön át az összes Taki bácsiig: 1982-be.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.