galéria megtekintése

Atomvillanás jobbról

14 komment


Uj Péter

Végre! Megfingatják a vészesen vagyonosodó Juhász Pétert, a belváros Rotschildját és Al Caponéját 2 in 1, aki a pitiáner utcai drogbizniszből küzdötte föl magát néhány év alatt oligarcha-Godzillává. Valójában senki sem tudja, hogy fényűző életmódja miképpen egyeztethető össze alig kimutatható jövedelmével, miből futja neki például éves BKK-bérletre és Nyakas Irsai Olivérra, talán nem alaptalan a szóbeszéd, hogy titokban tanácsokat ad több minisztériumnak, gigantikus médiabirodalmat épít illegális pénzekből, ezerhektárszámra vásárol termőföldet, megyényi uradalmait strómanokra íratja, homályos eredetű kuvaszokkal őrizteti, gázkereskedő cégen keresztül csapolja meg az ország energiaiparát, ezermilliárdokat sakkoz ki a direkt rontott forintárfolyamon vagyonokat kereső MNB-ből, amin reneszánsz festményeket, kastélyokat, miegyebeket vásárol vagy csak úgy elszórja ilyen alapítványokba, mint az Ökotárs, a másik nagy, nemzetközi bűnszövetkezet, aminek már sikerült gátat vetni, nagy szerencsénkre.

Már csak azokat a csepeli szülőket, a veszélyes bűnöző Pukli mamelukjait kéne keményen számon kérni, akik nem mondták le a gyerekeik ebédjét a sulisztrájk idején, és félmilliárd köszpénzzel károsították meg a magyar állampolgárokat a szellemileg és fizikailag egyaránt rendíthetetlen főrezsibirkózó szerint, és a köszpénz az köszpénz, kérem, nem tréfa, ebben nem lehet engedni. Hanem következetesen és bötonkeményen föllépni a szórása ellen.

Ha valamit lehet becsülni ebben a kormányban, akkor az ez: az elszánt, kompromisszumot nem ismerő korrupcióellenes harc.
Nem is harc ez már! Háború! Atomháború! Ezért is van szükség az MNB várbeli ingatlana alatt építendő wellnessbunkerre, hogy atomcsapás esetén a monetáris tanács biztonságosan infraszaunázhasson, amíg véget nem ér a nukleáris tél.

 

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.