galéria megtekintése

A kormány és a házi médiája Önöket hülyének tekinti

24 komment

A szerk.

Kedves olvasóink, talán észrevették, hogy megváltozott valami szerkesztőségi cikkünk fejlécében. Ez ma nem az ötödik hasáb, hanem az első, oszt jó­napot! Amikor a mai nap folyamán bekapcsolják tévéjüket, azt fogják tapasztalni, hogy a digitális szolgáltatásoknál az állami műsorközlő csatornái foglalják el a lista első helyeit.

Ezzel az újraosztással fejezi ki a kormány és a házi médiája, hogy Önöket hülyének tekinti. Elnézést kérünk a megfogalmazásért, de a tények makacs dolgok, még ha az állami hírtévének talán nem is számítanak olyan sokat.

A hatalom a médiában nem lát mást, mint a lakosság befolyásolásának (és leszedálásának) eszközét. Valamiért úgy gondolják, hogy a televíziót nézők majd szépen az egyes gomb megnyomásával kezdik a műsorválasztást, és látván a nyolcvanmilliárdból leginkább fideszes tévét készítők nemes produktumát, el is feledkeznek a gombnyomásról. A sajtó azonban nem így működik. Függetlenül attól, első vagy ötödik a sorban ez a „hasáb", önök saját ízlésük szerint döntik el, végigolvassák-e.

 

A Népszabadság egy piaci versenyben lévő cég független sajtóterméke. Mi megfizetjük az árát, ha az adott feltételek között nem tudunk megfelelő minőséget nyújtani, és nem szolgáljuk a köz ügyét. Az adóforintjainkból gazdálkodó állami televíziónak azonban kutya kötelessége lenne mindannyiunk szolgálata. Ehelyett megrendelői most még a feltételeket is torzítják, hogy valahogy nézettséget erőszakoljanak mondanivalójuknak.

Ez éppoly felesleges próbálkozás, mint ezt a hasábot át­számozni. Akkor most abba is hagyjuk.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.