galéria megtekintése

500 000

9 komment

A szerk.

Hahó, Orbán Viktor! Talán megengedhetjük, hogy így üdvözöljük, miután a Facebookon keresztül összebarátkoztunk, és többes szám első személyt használva megkerültük a problémát, hogy tegezzük vagy magázzuk egymást. Mi is boldogok vagyunk, hogy átléptünk egy álomhatárt, és a magyarok miniszterelnökének immár félmillió követője van Mark Zuckerberg virtuális birodalmában. Wow – írhatjuk, ahogy az első magyar Golden Globe-díj után olvastuk a kormányfői reakciót.

Mi a közösen összehozott „álomhatár" megünneplésénél azonban mást is el tudtunk volna képzelni egy diszkózenére kiírt imponálni akaró adatsornál és egy, az önkezűség látszatát keltő miniszterelnöki videónál. Az ugyanis csak a kommunikáció látszata, ha pusztán utazási képeket osztunk meg egymással, például egy szép pekingi asztali terítéket vagy egy bakui naplementét.

Mi elhivatott követői vagyunk a kormányfőnek, és nemcsak a képeket osztanánk meg egymással, hanem kételyeinket is. Talán épp facebookos megszólításunk okán sietett irodájába Orbán Viktor, amikor kapott pár kérdést a 444.hu-nál dolgozó kollégáinktól. Velük együtt mi is szerettük volna tudni, hogy félmilliós csapatunkból hányan lakunk a hatvanpusztai birtokon? Melyik házban alszunk az ötből? Miért tartjuk ott a kutyánkat? Nem kaphatnánk legalább pár cuki fotót odabentről?

 

Ha menekülés helyett ezekről is beszélni tudunk, többen fogunk figyelni, mint félmillióan. Máskülönben sok millióan hisszük majd, hogy a hallgatás maga a válasz.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.