Jáksó szerint ez így tényleg rendben van?

„Micsoda önleleplező logika ez, amely úgy tekint az állami megrendelésre, mint magától értetődő jutalmazásra, lopásra?” Ezt kérdezi a Heti Válaszban a népszerű televíziós és rádiós műsorvezető, az oly bohókás Jáksó László, aki ártatlanul tárja szét a kezét, és nem érti, mi a probléma azzal, hogy Marslakók címmel gyárt majd szappanoperát a köztelevíziónak, amelyre milliárdos szerződést is kötöttek már.

Segítünk.

A Marslakók már évek óta a köztévé tervei között szerepelt, csak eddig nem volt rá pénze.

Az MTV Közalapítvány kuratóriumi elnöksége 2009. május 13-i ülésén egyszer már előzetes hozzájárulását is adta az MTV és a Brand Lab Tanácsadó Kft. között a Marslakók című produkció gyártásáról szóló szerződés megkötéséhez, de akkor az MTV nem tudta kigazdálkodni a napi szappanopera évi több százmilliós költségvetését. És hogy a helyzetet tovább bonyolítsuk: Jáksó László már meg is vette a tévével előszerződést kötött Brand Lab Kft.-t, méghozzá Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó testvérétől.

Ha Jáksó László esetleg nem ismerné Habony Árpádot, fölhívnánk szíves figyelmét arra a tényre, hogy a főtanácsadó már 2009-ben is Orbán Viktor legbizalmasabb embere volt, már-már a bal karja, aki stratégiai és PR-tanácsokat osztogatott.

Ebből persze nem következik az, hogy Habony rossz ember volna, továbbá az sem, hogy a testvére ne lenne rendes, de ha ez Jáksó szerint így rendben van, akkor abból vagy azt a következtetést lehet levonni, hogy méltán forgathat a marslakókról, mert nem ismeri e földi létet, vagy pedig az, hogy dehogyisnem, nagyon is ismeri, igazán ő ismeri.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.